Acum citesti
Echipament de vară Briko GT (2016)

briko_cycling_kit_00001Am primit pentru test un echipament de ciclism de vară de la producătorul italian Briko, echipament ce include pantalonii scurți cu bretele GT, tricoul GT, ciorapii GT 3 cm și Extreme 9 cm și mănușile Extreme Pro.

briko_cycling_kit_00001Echipamentul este unul de calitate superioară, cu un aspect plăcut și neutru, grafica fiind predominantă cu alb și negru, astfel încât se poate adapta ca aspect la orice bicicletă.

echipament_briko_gt_2_00001Pantalonii sunt dotați cu un bazon foarte bun și confortabil. Materialul respiră foarte bine și este plăcut pe piele. Există mici zone cu silicon pe picioare care fixează bine pantalonul și evită urcarea acestuia pe picior la pedalat.

briko_cycling_kit_00003Tricoul este și el foarte confortabil, aerisit, cu buzunarele de dimensiunea potrivită. Este dotat și el pe spate cu o bandă de silicon.

echipament_briko_gt_2_00004Ciorapii sunt de calitate foarte bună, stau bine pe picior chiar și la turele lungi și nu incomodează deloc. Răcoresc bine piciorul pe căldură mare, fiind foarte aerisiți. Modelul GT este minimalist, cu un material foarte subțire și un profil jos, fiind potriviți pentru cele mai calde zile.

briko_cycling_kit_00005Modelul Extreme 9 cm este ceva mai înalt, oferă o protecție termică mai bună dar au în zonele importante și un material mai respirant. Par a fi ideali pentru ture la munte sau de MTB.

briko_cycling_kit_00004echipament_briko_gt_2_00002Mănușile Extreme Pro sunt foarte confortabile și au o aderență bună. Cusăturile sunt de calitate. Confortul este foarte bun. Pe palmă avem piele (probabil sintetică) și multe zone cu material pentru amortizare plasate foarte bine, în timp ce pe dosul palmei materialul este supraelastic și respirant.

briko fuoco helmet 00003Din echipament face parte și casca Briko Fuoco, despre care am scris deja aici.

În concluzie, echipamentul Briko mi s-a părut de foarte bună calitate și performanță. L-am folosit în ture lungi, de mai multe ore și de peste 100 km, fără să am ce să îi reproșez. Confort excelent, respirabilitate superioară și material foarte plăcut. Prețul este corect în ceea ce privește nivelul de calitate, dar acum la sfârșit de sezon aveți ocazia să achiziționați piesele componente cu reduceri substanțiale.

Preț:
Tricou Briko GT Jersey – 225 lei (redus la 110 lei)
Pantaloni Briko GT Bib – 270 lei (redus la 135 lei)
Ciorapi Briko GT 3 cm – 45 lei (redus la 22 lei)
Ciorapi Briko Extreme 9 cm – 155 lei (redus la 75 lei)
Mănuși Briko Extreme Pro – 140 lei (redus la 70 lei)

Importator: Sport Concept

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =