Inregistrare | Autentificare | Parola uitata?                                           
Ce poți cumpăra în locului unei... tr...
Conceptul transmisiei Sram XX1 reușea să facă valuri în urmă cu doi ani. Ve ...
Veloplus.ro - află informațiile care t...
FreeRider.ro vă pune la dispoziție începând cu luna martie un nou site: Velo ...
Ia-ne la întrebări, iar noi te premiem!
Îți propunem un nou concurs, cu diverse premii, pe care le vom acorda săptăm ...

FreeRider.ro > Accesorii > La final de sezon: echipament ONE Industries


La final de sezon: echipament ONE Industries

Free Rider 4 December 2013 3

One sunt hainele pe care le poartă Gee, Dan sau Rachel Atherton. Marc Beaumont, Aaron Chase, Mike Montgomery, Jared Graves sau Cameron Cole. One este un brand de haine ce-și are rădăcinile în motocross, iar anul acesta a fost favorabil producătorului american, reușind să se impună cu succes și în industria de biciclete. Doar numele de mai sus sunt grăitoare în acest sens, fără a mai fi necesare și alte completări.

Anul acesta am purtat echipamentul celor de la One în concursuri și în ture. În concursuri de Cross Country, Enduro sau Downhill. Și în ture de tot felul. Cum despre mănuși am scris deja în trecut, voi sintetiza astăzi în acest articol, cum au fost hainele primite de la One și cum au făcut față provocărilor.

Tricoul Alliance cu mânecă scurtă este orientat ca și design/croială către cei care practică enduro. Este mai larg, foarte bine aerisit și vine în dotare cu un singur buzunar, la spate, cu fermoar. Nu este foarte mare, dar primește strictul necesar. Materialul este de calitate așa cum era de așteptat și este prevăzut și cu fermoar pentru gât, foarte util în zilele extrem de călduroase. Culorile poate că nu au fost cele mai inspirate pentru 2013, însă pentru 2014 acestea au fost schimbate radical, iar echipamentul One pare să fi prins viață. Îl poți vedea pe site-ul Oneindustries.com.

echipament_one_1

Vapor în schimb, vine în versiunea cu mânecă lungă și cu un imprimeu de efect. Materialul este de asemenea de calitate și permite o aerisire foarte bună, în special la îmbinarea cu mânecile, unde este prevăzut cu o plasă specială ce permite pătrunderea aerului. Nu are buzunare, în schimb este suficient de larg pentru a-l putea îmbrăca peste protecții – cotiere sau armură pentru spate.

echipament_one_4

Pantalonii, tot din gama Vapor, au făcut echipă bună cu bluza. Coloristic vorbind. Am avut la dispoziție o pereche neagră și una portocalie, aceasta din urmă fiind și cea mai spectaculoasă. Nici la acest capitol cei de la One nu s-au avântat cu o multitudine de culori sau cu un design nebun, exceptând poate imprimeul de pe partea frontală, care aduce cu stropii de noroi. O mișcare bună, deoarece chiar și atunci când pantalonii sunt murdari, nu-și va da nimeni seama prea repede.

echipament_one_2

Sunt prevăzuți cu trei buzunare, două în lateral și unul în spate. Dimensiunile buzunarelor nu sunt mari, dar poți lua cu tine un telefon sau o pereche de mănuși. Sau chiar portofelul. În plus, în buzunarul din dreapta este inclusă o cârpă cu care-ți poți șterge ochelarii și pe care cu siguranță n-o vei pierde niciodată deoarece este prinsă de interiorul buzunarului cu un șnur. Prinderea se face cu două capse și bineînțeles, poți modifica din laterale circumferința acesora, în cazul în care perferi să stea mai strânși pe tine.

echipament_one_3

Pantalonii scurți din gama Vapor nu sunt prevăzuți cu protecții, însă au două aerisiri între coapse ce pot fi deschise cu ajutorul unui fermoar și alte două pe laterale. Fair enough! În plus, la capitolul durabilitate, primesc nota maximă din partea mea: după două căzături zdravene, ambele pe pietre, pantalonii nu s-au rupt, pe când bluza, da.

echipament_one_5

Pe scurt, echipamentul One s-a dovedit a fi de calitate și util, în limita strictului necesar. Iar pantalonii, care mi-au plăcut cel mai mult, sunt foarte durabili. Prețul pentru aceste haine nu este mic, dar vin cu câteva plusuri incontestabile. Dacă în 2013 culorile pentru tricourile cu mânecă scurtă nu au fost spectaculoase, pentru sezonul următor cei de la One au pregătit câteva combinații de culori irezistibile.

Informații suplimentare despre produsele One poți cere pe site-ul importatorului.

 

Ai intrebari despre biciclete sau componente? Le asteptam pe forum !

3 comentarii »

  1. mariusica 4 December 2013 at 5:54 pm -

    Orientativ, cam ce pret au pantalonii portocalii? Ca arata bine :D


  2. vali_grad 4 December 2013 at 7:27 pm -

  3. Free Rider 4 December 2013 at 7:30 pm -

    140$ http://oneindustries.com/bike/shorts/short-red – dar este vorba despre modelul 2014. Sau varianta mai ieftină, propusă de Vali în link-ul de mai sus.


Lasa un raspuns »
*