Acum citesti
Bicicleta mea (100): Univega Alpina SL-1 2012

univega_alpina_sl-1_2012Bicicleta cu numărul 100 din rubrica Bicicleta Mea este un full suspension Univega Alpina SL-1, din 2012, ce aprține lui Emilian Fartusnic. Iată ce ne povestește:

Voi incerca sa fiu cat mai scurt si la obiect!
Cautarile au inceput candva prin decembrie-ianuarie si s-au sfarsit in martie, multumita lui sundried si nu in ultimul rand site-ului dar si lui FreeRider. Initial aveam o haltera de bazar RICH, iar in momentul in care am „scapat” de ea am decis ca este cazul sa fac un mic salt.

Asadar am inceput cautarile. Modele si preturi si modele din nou…etc etc. Atunci am realizat ca nu am o treaba si am nevoie de ajutor. Am citit site-ul freerider.ro cam 2 luni fara oprire sa imi fac o idee despre ce mi s-ar potrivi, dupa care am postat un mic semnal de ajutor pe forum iar ajutorul nu sa lasat asteptat prea mult.

Privind in urma, daca nu era sundried si forumul… tind sa cred ca tot la haltera de bazar ramaneam si nu realizam ce inseamna o bicicleta de calitate fie ea si de entry-level. Pt cei curiosi sau poate chiar ptr cei care nu sunt hotarati aveti aici conversatia mea cu sundried si sfaturile lui foarte utile ( http://www.freerider.ro/forum-biciclete/coltul-incepatorului/sfat-ptr-un-incepator ).

Multumesc din nou si sper ca nu sunt singurul care apreciaza valoarea dar si importanta acestui site pentru ciclismul din Romania, si nu in ultimul rand pentru noi ciclistii care avem de unde invata.
Cat despre bicicleta in sine, se comporta exemplar. Franele sunt foarte precise… poate chiar prea precise prin oras, schimbatoarele se comporta foarte bine si rapid, avand timp sa sar de la pinionul 9 la 1 aproape instant (in functie de rapiditatea cu care schimba fiecare), amortizatorul spate isi face treaba cu brio. Despre furca as putea spune ca este chiar decenta dar putin cam rigida pentru gustul meu. Pe viitor un upgrade ceva. Farul este un led Cree de care am ramas impresionat la cat de bine si puternic lumineaza. Multumesc sundried.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 9 =