Acum citesti
Bicicleta mea (149): Canyon Nerve AL 8.0 2014

Bogdan ne trimite fotografii cu noua sa bicicletă, un full-suspension Canyon Nerve AL 8.0, model 2014. Trecerea este cu atât mai interesantă cu cât Bogdan a deținut înainte un Rockrider 5.2.

canyon_1

Deja a trecut cu bine prin Ziua B, este echipată cu o linie de piese Shimano XT și cu amortizoare Fox, cu o cursă de 120mm. Frânele provin de la Avid, modelul Elixir 5.

canyon_2

Ne spune că este foarte încântat de ea, mai ales că are 12.7 kg.

canyon_3

Ce spunem noi: un full-suspenion de All Mountain superb, căruia cu sigurață i-ar fi prins o sesiune foto acolo unde se simte cel mai bine, adică la munte.

Așteptăm fotografii ale bicicletei tale cât și câteva cuvinte despre aceasta pe [email protected]!

Vezi Comentarii (6)
  • Bravo, apreciez, mai ales ca am aceeasi bicicleta.

    Întrebare pentru proprietar: cum ți-ai reglat sag-ul? (câte kg ai). Eu inca ezit, bag cand mai mult, cand mai putin, la furca mai ales o pompa in plus sau minus face mare diferența, ba prea moale, ba prea tare. bine, n-am facut decat 300k. mai experimentez.

  • Salut, eu sunt pe la 105kg si sper sa mai dau jos. In furca am aprox 110 psi dar la sarituri se duce mult din cursa. La shock sunt pe la 225 psi si parca mai trebuie un pic. Dupa doua ore de chinuiala am renuntat sa mai masor sag-uri and stuff si am bagat dupa primele curse in functie de cat de mult am comprimat furca si shock-ul (pe baza inelului). eded esti din Bucuresti?

  • @urbanist asa am procedat si eu. vroiam o experienta practica a altcuiva, pentru a compara presiunile efective, daca avem greutati apropiate.

  • bogdan, merci de raspuns. da, sunt din bucuresti. greutatile noastre sunt destul de diferite, deci valorile nu se pot compara.
    si eu am renuntat sa fac ajustari cu rigla, am plecat de la presiunile recomandate de fox, apoi mai fac reglaje dupa feel la mica intelegere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + thirteen =