Acum citesti
Bicicleta mea (152): Voodoo Zobop 2010

Revin si eu cu bicicleta mea, care a suferit schimbari suficient de majore in ultimul an. Dupa experienta placuta cu Kona Shred 2009, am gasit acest cadru, un minunat Voodoo Zobop 2010. Desi aveam dubii legate de firma Voodoo, neauzind inainte despre ea, s-a dovedit ca acest cadru este foarte versatil, de la all-mountain la XC, dotat cu amortizor Rock Shox Monarch RT3.

voodoo_zobop

Desigur, cadrul nu este chiar usor iar pe partea de greutate, in combinatie cu restul pieselor care nu sunt alese pe acest criteriu, bicicleta are de suferit, cantarind aproximativ 15 kg, compensate de picioare pe masura 🙂 . Pe fata furca Rock Shox Recon, editia bolton de 140mm face o treaba splendida pe orice teren. Franele sunt Hayes Nine cu disc Aligator pe fata si Shimano M395 cu disc Deore XT pe spate.
Deja am botezat cadrul la Prima Evadare si Comana, dar cred ca scapa de botezul noroiului, la editia de anul acesta a Primei Evadari, daca mai ploua mult. In viitor sper sa reusesc sa ajung si la munte cu ea, acolo unde cu adevarat isi va arata valoarea.

Ce spunem noi: chiar dacă am auzit de Voodoo, nu am avut ocazia să vedem una pe viu, așadar ne mulțumim cu cea din fotografie, care promite mult.

Așteptăm fotografii ale bicicletei tale cât și câteva cuvinte despre aceasta pe [email protected]!

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + thirteen =