Acum citesti
Bicicleta mea (157): Merida Matts 40-D 2013

Salutare, ma numesc Razvan iar in prezent detin o bibicleta MTB Merida Matts 40-D 2013, pe care am achizitionat-o in urma cu 2 luni cu foarte mare greutate deoarece fiind un model din anul 2013 nu prea mai era pe stoc. Am sunat la cateva magazine de specialitate dar fara nici un succes, iar intr-un final am gasit-o la un magazin de la Satu Mare.

merida_bicla_mea

In trecut am avut o bicicleta de fabricatie romaneasca si anume in DHS Royal 2006, care si-a dat intr-un final sfarsitu dupa multi ani de pedalat si aventura la coarnele ei. Bicicleta de la Merida are o greutate de 14 kg si este echipata cu frane hidraulice Tektro HDC-300, un schimbator Shimano Alivio, anvelope Merida Race pe 26 inch. M-a surprins calitatea finisajelor, sudurilor si vopseaua, iar un lucru foarte interesant este inscriptia de pe cadru „Handmade”.

Ies cu bicicleta in fiecare saptamana prin padurile din lunca Dunarii (eu locuind in Giurgiu), loc in care se simte ea cel mai bine. Pe viitor doresc sa ii fac mici upgrade-uri. Am mare grija de ea iar cam la 2-3 saptamani ii fac integral toaletarea amanuntit. O folosesc aproape zilnic la plimbari recreationale scutind astfel masina deci protejand natura cum se spune…

Asteptăm fotografii ale bicicletei tale și povestea acesteia pe [email protected].

Vezi Comentarii (2)
  • Ziua buna tuturor! Am achizitionat si eu un MERIDA MATTS 20 cu frana pe disc (mecanica). Se poate exprima cineva, care s-a dat cu asa ceva, daca e Ok? La ce artrebui sa ma astept, de bine si de rau…?!

    Multumesc!

  • eu initial am vrut sa imi iau o Merida ,, dar pana la urma am ales un Cube Aim SL 29,, ma atras culoarea cadrului si mai ales ca l-am luat la o ocazie,,

    sunt impresionat de aceasta bicla matts 20,, mi se pare super faina

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − one =