Acum citesti
Bicicleta mea (24): Univega HT-300 2011

Vornicu Constantin ne-a trimis o fotografie cu fosta lui bicicletă, care a fost distrusă în urma unui accident. Cu toate acestea, a ținut să o prezinte deoarece a reușit să-i aducă multe modificări. Iată ce ne scrie:

În poză este fosta mea bicicletă, care a sfârșit distrusă într-un accident auto, eu ajungând repede la spital, cu piciorul rupt .
Era o Univega HT-300 model 2011, modificată în proporție destul de mare, originale fiind doar cadrul, tija, șaua și pipa. Bicicleta a început să prindă forma din poză odată cu dorința mea de a face performanță, măcar la nivel amator.

Inițial am început cu un ghidon mai lat și o furcă Rockshox Tora. La scurt timp au fost înlocuite schimbătorul și shifterul față cu unele din seria Alivio de la Shimano, butucul de pe față cu unul Novatec, frâna v-brake de pe față cu una Avid Juicy 3, iar în final cu o Hayes MX-2 din cauza multiplelor probleme ale Avid-ului.

A urmat apoi transmisia cu una formată din pinioane + lanț Sram, angrenaj Shimano Deore, schimbător spate din gama SLX alături de o frână v-brake Shimano pe spate plus o nouă roată formată din janta Alexrims plus butuc ConceptSL. Din păcate nu am avut suficient timp să mă bucur de transmisia și celelalte piese noi din cauză că am fost lovit de o doamnă care nu a învățat încă cum se acorda prioritate.

Aștept însă cu nerăbdare să termin recuperarea și să mă pot urca din nou pe o nouă bicicleta!

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentarii (3)
  • Interesante modificarile aduse… pacat ca s-a intamplat accidentul. Sper ca te-ai ales de la doamna respectiva cu bani pentru o bicla noua. Si eu am tot o univega ht-300 nu cu atatea modificari , dar destul de multe. Cand o sa am timp o sa scriu cateva randuri la aceasta rubrica. Bafta.

  • Salut ! Astept sa vad in curand si bicicleta ta aici 🙂
    Banii primiti abia au acoperit operatiile necesare si ingrijirea medicala…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =