Acum citesti
Bicicleta mea (28): Univega HT-300 2011

Astăzi facem cunoștiință cu bicicleta lui Vlad Radu, o Univega HT-300, din 2011. Iată ce ne povestește:

În vara 2011 m-am hotărât să mă reapuc de biciclit, bugetul a fost de maxim 1400 lei, așa că prea multe opțiuni nu aveam. După multe căutari pe internet și după ce am cerut un sfat aici pe forum, am ales Univega. Foarte mulțumit de bicicletă chiar și stock dar a început să mă prindă microbul și am vrut și mai mult. Așa că până în prezent am schimbat destul de multe componente la ea: butuc spate Novatec 802SB, pinioane Alivio, lanț Hg-50, schimbător foi Acera, manete frână Avid sd 7, shiftere Alivio, șa WTB (prima pe listă).

Am mai cumpărat 2 seturi de anvelope : maxxis overdrive excel și smart sam. Ultimele schimbate sunt v-brake-urile cu Avid sd 7.
La cum mă dau eu cu bicla echiparea actuală mă mulțumește total, dar mai am ceva planuri de viitor și anume să înlocuiesc furca, ghidonul și angrenajul, poate și schimbătorul spate.

Am avut și momente când am zis că o vând să trec la cursieră dar mi-a trecut repede, parcă nu mă îndur să o dau, după ce am investit în ea bani, timp și pasiune.

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 9 =