Acum citesti
Bicicleta mea (3): DunCon Cane Corso

Astăzi prezentăm o nouă bicicletă, trimisă de Serghey. Este vorba despre un full suspension pentru downhill, DunCon Cane Corso 2011.

Pe cadru a fost montată o furcă Rock Shox Boxxer Race 2011, frâne Formula The One, un amortizor Marzocchi Rocco WC și un sistem de transmisie compus dintr-un angrenaj Altrix, un schimbător de pinioane Sram X-9 și un lanț Shimano HG-51.

Așteptăm și bicicleta ta, pe echipa @ freerider.ro alături de o descriere succintă!

Vezi Comentarii (6)
  • Ehh… da ! Super biciclete (cele trei de pana acum), una mai buna decat alta. Bravo proprietarilor , sa le stapaneasca sanatosi si sa se bucure de ele ! Daca stiam cu cine concurez ma lasam pagubas, nu mai trimiteam nici o poza. Si nu mai trimit ca mi-e rusine cu amarata mea 🙂

  • Mai FreeRider, mai draga … poate nu m-am facut inteles, Am zis ca nu mai trimit poze pt ca oricum nu ma compar cu minunile acestea 🙂 Mai bine ii las pe oameni sa ne arate ceva interesant decat sa „ma bag unde nu-mi fierbe oala” 🙂 Nu am spus ca vreau sa apara bicicleta mea 🙂

  • alex pune tati bicicleta ta ca nici noi nu am pus mana pe aceste minunatii cum spui tu! am inceput si noi de la amaraciuni si cu trecerea timplu le am upgaradat.
    succes!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 4 =