Acum citesti
Au început înscrierile la Bike Marathon 4Mountains

382499_397922263650365_1853746894_nFoto: Ștefan Uricariu

S-au deschis înscrierile la ediția 2016 a singurului maraton de MTB pe etape din România, Bike Marathon 4Mountains, care va avea loc între 2 și 5 iunie, la Stoenești, AG și Cheile Grădiștei, BV.

Traseele celor patru zile de concurs vor purta concurenții prin munții Iezer-Păpușa, Leaota, Piatra Craiului și Bucegi. Traseele sunt dificle dar abordabile, de angajament, în zona alpină. Va exista de asemenea și cursa de o zi, pe traseul numărul 3 din Piatra Craiului.

Taxa de înscriere este de 25 euro pentru traseul de o zi și echivalentul, adică 200 de euro(2 persoane x 4 zile de concurs) pentru o echipă. Deținătorii titlului de Carpathian Man, care presupune terminarea curselor Postăvaru Night, Bike 4Mountains, Ultra Trail Făgăraș și Maratonul Piatra Craiului, beneficiază de o reducere de 10%.

Taxa de înscriere include: 2x Cadou Oficial B4M, 2×4 pasta party, 2×8 produse energizante Sponser (geluri 40g, batoane sau bauturi 60g, la alegere in pachetul de start); bauturi energizante SPONSER, fructe, alimente energizante la punctele de realimentare si sosire, asistenta medicala la sosire, transport 2×1 bagaj Campulung,AG – Stoenesti,AG, transport 2×1 bagaj Stoenesti, AG – Cheile Gradistei Fundata, BV, acces la standul de curatat bicicleta, tricoul de Finisher si diploma (pentru toti cei care vor incheia cele patru etape).

Iată descrierea făcută de organizatori:

Bike 4Mountains… maraton de mountainbike … pe etape … Iezer-Papusa, Leaota, Piatra Craiului si Bucegi… 4 munti, 4 zile, 4 trasee epice! Si toate astea in echipa! La masculin, master, feminin sau mixt, cred ca a venit timpul sa incerci si tu!
… daca inca mai crezi ca mountainbike-ul inseamna sa stai doar tu pe bicicleta, sa rulezi linistit, la tura scurta, fara sa „iasa untul din tine”, te rugam sa mai astepti… Bike 4Mountains este o cursa dificila, solicitanta, care cere permanenta atentie si experienta participarii la alte maratoane. Este o cursa cu urcari tari si coborari tehnice, cu impins si carat bicicleta, pe single trail-uri si pe drumuri cu trafic deschis, pe piatra, pamant sau iarba, prin apa, pe asfalt sau pe radacini, este o cursa care iti va starni trairi diverse …

Ideea de a „gusta Spiritul B4M intr-o etapa, individuala” va fi prezenta si in programul editiei 2016. 04 iunie 2016, a treia etapa, cea rezervata Pietrei Craiului…

Pentru mai multe informații și înscrieri, vizitați pagina evenimentului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 3 =