Acum citesti
Absa Cape Epic 2017 etapa 4. Cicliști noi pe podium

La feminin Jennie Stenerhag și Esther Suss de la Meerendal CBC, și-au mărit avansul la feminin după încheierea etapei cu numărul 4. La masculin Nino Schurter și Matthias Stirnemann de la SCOTT-SRAM MTB Racing, s-au răzbunat puțin pe Fumic și Henrique reducând avansul lor la masculin.

Debutanții Andri Frischknecht și Michiel Van der Heijden de la SCOTT-SRAM Young Guns, au avut o mare surpriză la finalul etapei 4. Ei au condus ziua, dar nu se așteptau să câștige. “Privind la început de zi etapa de azi de 112 km, țelul nostru principal era doar să supraviețuim. Însă această victorie este incredibilă. Ne bucurăm mult”, mărturisește Andri Frischknecht.

foto Nick Muzik/Cape Epic/SPORTZPICS

La feminin echipa Meerendal CBC a fost în stare să preia avantajul atunci când Sabine Spitz a avut ghinion și a tăiat anvelope. Echipa ei, Ascendis Health, a fost nevoită să predea conducerea etapei.

Problema tehnică a Sabinei a permis și echipei Hansgrohe Cadence OMX Pro, alcătuita din Mariske Strauss și Annie Last și care concurează pe biciclete Silverback, să încheie ziua pe locul 2, la doar 3 minute în spatele liderelor. Această poziționare le consolidează locul 3 la General.

Lucian Logigan și Tudor Oprea de la Scott Geiger Team, au terminat azi pe locul 30 și pe 33 la General, mai bine ca ieri când clasarea lor la General a fost locul 39.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 16 =