Acum citesti
ABSA Cape Epice 2014: Team Bulls preia conducerea

Cea de-a doua etapă a ABSA Cape Epic trebuia să fi fost mai delicată cu participanții, cel puțin în comparație cu prima, însă ploaia și noroiul generat de aceasta au decis să mai rămână prin preajmă încă o zi. Totuși, nimeni nu a lăsat garda jos și după un efort de 4 ore și 12 minute, Team Topeak-Ergon Racing compusă din Robert Mennen și Kristian Hynek a trecut prima linie de sosire. În urma lor a ajuns Team Bulls, formată din Karl Platt și Urs Huber, la un minut diferență, suficient cât să le permită celor doi nemți să îmbrace tricourile de lider.

absa

Podiumul de ieri a fost completat de Team Bulls 2, alcătuită din Tim Boehme și Simon Stiebjahn, în timp ce foștii lideri Markus Kaufmann și Jochen Kaess (Team Vaude-Centurion) au pierdut orice șansă la victoria la general, după ce ultimul dintre ei și-a rupt cadrul bicicletei și au pierdut nu mai puțin de o oră și 46 de minute.

În ciuda aspirmii cursei, situația din clasamentul general este cât se poate de volatilă. Platt și Huber au doar un minut și 9 secunde în fața lui Mennen și Hynek, care și ei sunt despărțiți de un minut și 50 de secunde de Team Bulls 2.

Robert Mennen, unul din câștigătorii de ieri, declară că „etapa de azi (n.r. – ieri) a fost una de pomină. A fost epuizant, dar am avut picioarele cele mai zdravene, lucru de care am avut nevoie din plin căci rezultatul a fost extrem de deschis”. Colegul Hynek adaugă că „suferința a fost la cote maxime și am căutat din răsputeri latura plăcută a mersului pe bicicletă. Cred că victoria este una din ele.”

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + six =