Acum citesti
Cluj Winter Race 2011 se apropie!

CLUJ WINTER RACE, este o competitie OPEN de MountainBike Cross Country Short Circuit (XCC) care va implini in acest 6 anisori. Aniversarea va avea loc in data de 10 decembrie fiind organizata cu ajutorul Clubului Sportiv Maros, ocazie cu care puteti sarbatori alaturi de noi faptul ca acest concurs este deja prescolar, atribuindu-i un nou nick-name: December Carnage.

Nu conditionam participarea, ea fiind de tip OPEN, fiecare posesor de bike avand dreptul de a participa respectand REGULAMENTUL. Aceasta actiune are ca scop promovarea sportului, in special a mountainbike-ului, si mai precis a Cross Country-ului, singura proba olimpica din aceasta ramura. De asemenea dorim sa promovam Clujul si imprejurimile sale ca fiind o zona excelenta pentru practicarea mountainbike-ului si sa continuam traditia de a fi ultimul concurs al anului si de a acorda un premiu special pentru cel mai traznit costum din concurs.

In acest an ne-am hotarat sa schimbam putin grila de concurs si categoriile aferente, avand doua categorii pentru barbati: PRO si FUN, cu mentiunea ca fiecare se poate inscrie la ce categorie vrea el, fie ca e sportiv legitimat sau nu si una pentru FETE. Diferenta intre categorii consta in numarul de ture: 7, 5 respectiv 4. (Acest numar de ture poate fi modificat in functie de conditiile meteo din ziua cursei).

Premii:

Se vor premia primii 3 participanti de la fiecare categorie constand in diplome, medalii, cupe si alte produse de la sponsorii competitiei.

Se va premia cel mai traznit costum.
Se va premia cel mai tanar participant.
Ca si in ultimii patru ani va fi si o tombola cu premii pentru participanti.

Cazare si Masa. Concurentii din alte localitati pot beneficia de cazare si masa contracost la Clubul Vointa, str. Vaida Voievod 55A (langa Iulius Mall):

– cazare intre 25 – 40 lei (la 40 lei camerele au baie proprie)
– masa – 40 lei / zi (3 mese).
Contact cazare: Gheorghe Capraru – presedinte CS Vointa Cluj Tel: 0723 527 014

Alte detalii pe clujraces.blogspot.com.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − 6 =