Acum citesti
Cube Days V

Cube Days V

Probabil ultima editie din acest an. Cam acesta ar fi trebuit sa fie comunicatul nostru, mai ales pentru prietenii nostrii care ne-au obisnuit cu prezenta lor la fiecare editie desfasurata pana acum.


Credem ca doar prima propozitie va fi suficienta pentru a strange la aceasta editie pe toti cei pe care i-am avut alaturi in tot acest an. Celor care inca nu stiu ce inseamna Cube Days o sa le prezentam cateva detalii:


CUBE DAYS isi propune sa fie o intalnire intre prieteni si un eveniment de promovare a mersului pe bicicleta. Nu dorim sa ne transformam intr-un concurs ci doar sa atragem cati mai multi oameni catre sport si in special catre ciclism.


Vrem sa ne intalnim in fiecare luna a sezonului in numar cat mai mare si sa realizam diverse ture pe bicicleta prin padurea Cernica, pe trasee marcate si evidentiate in functie de dificultate. Startul se va da din zona strandului Cernica, iar pe drumul de acces vor fi amplasate semne directionale ce va vor ajuta sa ajungeti usor la locatie. Accesul auto este si el permis iar locurile de parcare se vor aloca in limita spatiului disponibil.


Nu este necesar sa fiti proprietari ai unei biciclete Cube. Va asteptam sa veniti cu orice fel de vehicul cu doua roti. Cei mici sunt si ei asteptati si pentru ei am pregatit un traseu special unde se vor putea distra in voie si invata in acelasi timp cate ceva despre mersul pe bicicleta, sub supraveghere continua astfel incat parintii sa poata participa la tura completa.


Daca nu ai bicicleta nu-i nicio problema, iti inchiriem noi una pentru tura. Nu uita sa iti iei si echipamentul de protectie, in special casca si manusile, astfel incat ca distractia ta sa nu fie umbrita de nimic neprevazut.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =