Acum citesti
Final pentru ediția secundă Juniorii Pedalează

Cei mai mici dintre biciclişti s-au întrecut duminică, 26 aprilie, în cadrul celei de-a doua ediţii a concursului de îndemânare pe bicicletă, Juniorii Pedalează, organizat de Asociaţia Bike Works în municipiul Galaţi, în parcarea magazinului Kaufland din cartierul Micro 19.

jp2

Avându-i alături pe părinţi şi pe organizatori, cei aproximativ 60 de copii participanţi, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, s-au bucurat din plin de atmosfera de concurs, de traseul presărat cu numeroase obstacole care le-au pus la încercare îndemnarea pe bicicletă şi, nu, în ultimul rând, de festivitatea de premiere unde cei mai buni dintre ei au urcat pe podium în aplauzele celor prezenţi.

Copiii au fost răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi diverse produse oferite de sponsori. Pe lângă acestea, a mai fost organizată şi o tombolă, în cadrul căreia au mai fost câştigate de către cei mici numeroase produse oferite de sponsori. Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost cel al extragerii numărului norocos de concurs pentru câştigarea unei biciclete oferită de unul dintre sponsorii concursului, Juniaero. Astfel, fericitul câştigător al bicicletei a fost Alexandru Gabriel Pelin care a concurat la categoria 9-11 ani. „A fost încă un concurs reuşit. Ca de obicei, copiii ne-au făcut ziua mai frumoasă, suntem toţi un zâmbet şi sperăm să ne ţină până la ediţia următoare, ce se va desfăşura în Brăila. Mulţumim tuturor concurenţilor pentru participare şi părinţilor pentru răbdare şi implicare în a oferi celor mici o viaţă activă. Nu în ultimul rând, mulţumim sponsorilor şi partenerilor, fără de care ideile noastre, oricât de frumoase ar fi, nu ar putea deveni realitate!” , a spus Verginica Negoiţă, coordonator al concursului Juniorii Pedalează.

Deşi a fost vorba despre un concurs, atmosferă a fost una prietenească, în care cei mici discutat între ei despre această pasiune comună – mersul pe bicicletă, şi, în plus, au dovedit mult fair-play, unii dintre copii împrumutându-le căştile de protecţie pe bicicletă celorlalţi competitori care nu aveau şi fără de care nu ar fi putut intra în concurs. Bună dispoziţie a tuturor, deopotrivă copii şi părinţi, a fost întreţinută de muzică din zona podiumului oferită de DJ Liviu Stoica.

Asociaţia Bike Works intenţionează să mai organizeze anul acesta încă o ediţie a concursului Juniorii Pedalează în municipiul Galaţi şi alte două la Brăila.

Cea de-a doua ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii Pedalează” a fost organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Kaufland, Top Media, Hangarul, Dorin Bălănescu Photography şi DJ Liviu Stoica. Sponsori au fost Daily Open House, Maus Bike, Giplast Blakans, Arcada, Sprint, Juniaero, Adquest, Danone, Gamacris, BBB, Continental, Focus şi Muc-Off, iar parteneri media Digi 24 HD, Rock Fm şi Freerider.ro şi BikeTime.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =