Acum citesti
Karst Isverna MTB Race, pe 24 septembrie

20160910_120105-1030x579Numărul curselor de MTB în România este deja foarte mare, nu cred că există cineva să le poată contoriza pe toate. Mereu mai auzi de câte una de care nu știai. Unii se străduiesc să facă un traseu cât mai interesant, alții să facă să le fie simplu lor. Dar trebuie să recunoaștem că nu toți au posibilitatea să facă ceva spectaculos în zonă.

Nu e cazul aici! Mehedințiul montan și zona Isverna sunt după părearea mea printre cele mai frumoase locuri din țară. Dealurile domoale cu peisajul rupt brusc de fenomenele carstice are un farmec aparte, de neegalat, chiar dacă nu concurează ca măreție cu stâncile Pietrei Craiului, abrupturile Bucegilor sau crestele Făgărașului.

Astfel, treaba organizatorilor e pe jumătate făcută: concurenții vor fi fermecați de zonă! Cealaltă jumătate a fost găsirea unui traseu pe măsura peisajului. Cu o lungime de doar 30 km, organizatorii ne promit o diferență de nivel de peste 1000 m. De asemenea, ne promit că din traseu au eliminat toate zonele plictisitoare pentru a ne oferi o adevărată provocare!

Nu o să stau să vă povestesc mai multe. Informații găsiți pe pagina competiției iar o descriere superbă a traseului, cu imagini, găsiți la Matei Laudoniu, un mare iubitor ai zonei sale de origine.

20160910_120231-1030x579Taxa de înscriere e de doar 30 lei până la 16 septembrie și 50 lei după această dată. Îndrăzniți să mergeți pentru un weekend acolo, chiar dacă concursul o să vă ia doar o jumătate de zi, aveți ce să vedeți în restul zilelor cu siguranță! Chiar dacă e departe, efortul merită!

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =