Acum citesti
Pe off-road, sub imperiul nopții: MoonTimeBike 2014

Ciclismul are farmecul său, dar pedalatul pe timpul nopții parcă e o porție dublă și mai delicioasă a acestei îndeletniciri. Rețeta a tot fost testată deja de câțiva ani și, cum de astfel de competiții cu greu te poți sătura, MoonTimeBike vă mai îndeamnă încă o dată să vă pregătiți frontalele și să vă avântați cu toată încrederea în forțele proprii prin Parcul Tineretului din București, cufundat în beznă.

red

Programata pentru 18 octombrie, singura diferență față de anul trecut constă în absența tăurașului înaripat, însă aspectul nu influențează cu nimic coordonatele întrecerii. Din nou vor fi disponibile 150 de locuri, rezervate doar dacă îndeplinești criteriul impus de organizator, adică dacă te-ai clasat în primii 15% la Prima Evadare sau în primii 30% la maratoanele montane selectate.

Înscrierile pentru participanți se pot face la această adresă, însă nu te îngrijora dacă vii doar să susții sportivii sau pur și simplu să asiști la desfășurarea de forțe, căci și spectatorii își pot trece numele pe o listă. Renumele precede această întrecere și, dacă mai e totuși nevoie de vreo confirmare privind calibrul ei, puteți consulta acest material, sau altele pe aceeași temă. Mai multe detalii despre cursă, precum traseul, poze sau filmări de la edițiile precedente puteți găsi aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 3 =