Acum citesti
Pedalat juvenil la Cluj-Napoca, weekend-ul trecut

Clubul Sportiv Clujul Pedalează a organizat sâmbătă, 22 februarie, etapa a II-a din acest an a proiectului „Micul Biciclist și Siguranța Lui”, la acest concurs participând 74 de copii, alături de familiile lor.

clujul

Au fost prezenți și copiii de la Liceul Special Pentru Persoanele cu Deficiențe de Vedere, aceștia dând dovadă de ambiție și tenacitate, fiind un exemplu demn de urmat, deși nici restul nu au precupețit niciun efort în a demonstra cunoașterea regulilor de circulație cu bicicleta pe drumurile publice. Premiile au fost oferite de către Centrul Comercial Polus Center Cluj, Boribon Jucării, iar medaliile de către Infinity Trophy Cluj.

clujul_1

Organizatorii doresc să mulțumească voluntarilor, partenerilor și colaboratorilor printre care se numără: POLUS Center, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Inspectoratul de Politie al Județului Cluj, Imprezzio Global, TVR Cluj, Radio România Cluj, Art Soft, Portbagajeauto.ro, Restaurantul Shanghai, Szabdsag, Insport.ro, Freerider.ro, Dirt Bike, Serviciul de Ajutor Maltez, Asociația de Voluntari „Iris” și PR More.

Următoarea etapă va avea loc în martie, tot în incinta Centrului Comercial Polus Center Cluj, iar dn data de 27 aprilie, mountainbiking-ul serios va debuta, odată cu Maratonul Făgetului, aflat la ediția a III-a, cursa făcând parte din campionatul de maratoane Bike Challenge 2014.

Foto: Călin Mirișan

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 2 =