Acum citesti
A fost anunţat concursul Cozia MTB 2016

Asociaţia Sportivilor Cozia Racing Team organizează şi în acest am maratonul mtb cu numele Cozia MTB. Ajuns la ediţia a 5a maratonul va avea loc pe data de 21 mai pentru adulţi, iar duminică pe 22 va fi organizată Tura Junior.

La data publicării articolului nostru website-ul oficial al concursului nu este încă actualizat însă diferenţe mari la traseu faţă de anul trecut nu anticipăm. În cazul în care situaţia va fi similară atunci vom dispune de două trasee pentru adulţi – Tura Lungă (55 km şi 1470 m urcare) şi Tura Scurtă (32 km şi 960 m urcare) cât şi un traseu pentru copii Tura Family (1 km şi aproape deloc diferenţă de nivel).

maraton cozia mtb 2014 foto george iorgulescu

Am mai participat la Cozia MTB şi ne-a plăcut aşa că recomandăm cu încredere concursul organizat de Asociaţia Sportivilor Cozia Racing Team. Marcarea traseului este foarte bună, iar punctele de alimentare sunt amplasate în aşa fel încât majoritatea concurenţilor le întâlnesc atunci când au nevoie. Dacă va ploua este foarte recomandat să se folosească anvelope de noroi. Dacă va fi soare va trebui acordată mare atenţie hidratării întrucât traseul se desfăşoară mult şi pe la soare.

Vom reveni cu detalii în momentul în care primim informaţii noi. Dar până atunci îţi poţi nota în calendar data concursului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − ten =