Acum citesti
MoonTime Bike Bucureşti confirmă data pentru 17 octombrie

MoonTimeBike, concursul de XCO din Bucureşti, anunţă data desfăşurării ediţiei din acest an pentru ziua de sâmbătă 17 octombrie. Moon Time Bike este un concurs special de mtb cross country întrucât se are loc în centrul Bucureştiului, în parcul Tineretului, într-o zonă cu o excepţională expunere. Însă cu adevărat special este faptul că evenimentul se desfăşoară pe întuneric startul având loc la ora 18:20.

foto Dinu Silvia moon time bike
Moon Time Bike 2014. Foto Silvia Dinu

Mai este special şi pentru că pot participa doar 150 de ciclişti aleşi după anumite criterii în aşa fel încât doar cei mai buni să poată concura. S-a ales acest sistem de participare întrucât traseul este tehnic, aglomerat, extrem de rapid, are loc la lumina lanternelor şi necesită un grad ridicat de experienţă. Astfel pentru a fi selecţionat pe grila de start trebuie să fi terminat concursul Prima Evadare 2014 sau 2015 în primii 15% în Clasamentul General sau în primii 30% la maratoanele montane afişate pe site-ul oficial, valabil tot pentru ediţiile 2014 şi 2015.

foto Oros Diana moon time bike 2014
Moon Time Bike 2014. Foto Oros Diana

Concursul constă în 7 tururi de aproximativ 5 km fiecare, tururi presărate cu urcări şi coborâri abrupte pe iarbă, pietriş sau scări, în mare doar obstacole naturale. Diferenţa de nivel este de aproximativ 700 m.

foto Olinici Traian moon time bike 2014
Moon Time Bike 2014. Foto Olinici Traian

Dacă te califici şi consideri că ai suficientă experienţă înscrie-te aici pentru a beneficia de organizare exemplară din partea celor de la NoMad Multisport şi de ciclism cross country la intensitate maximă. Detalii despre locaţie şi alte informaţii găsiţi pe pagina oficială a concursului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =