Acum citesti
Road Grand Pink anunţă data pentru 2016

Asociaţia Club Sportiv Viaţa în Mişcare anunţă data pentru cea de-a 2a ediţie a cursei de şosea Road Grand Pink. Evenimentul este adresat exclusiv reprezentantelor sexului frumos. Aşadar pe data de 23 aprilie ciclistele din întreaga ţară se vor putea întrece pe traseul amenajat în oraşul Otopeni, lângă Bucureşti.

road grand pink foto traian olinici
Road Grand Pink 2015 – Foto Traian Olinici

Cu ocazia primei ediţii organizate anul trecut în 2015, s-a înregistrat cel mai mare număr de concurente participante într-o competiţie de ciclism în România. Astfel aproape 43% din concurente s-au înscris la tura scurtă, aproape 26% s-au înscris la tura lungă, peste 17% au fost la categoria U15 şi aproape 13% au participat ca echipă. 310 participante au fost în total dintre care 229 adulte şi 81 de copii. Putem spune că a fost un eveniment cât se poate de reuşit.

road grand pink traseu 2016

Anul acesta evenimentul se anunţă a fi şi mai de succes întrucât se vede cu ochiul liber că de la an la an din ce în ce mai mulţi entuziaşti încep să pedaleze, mulţi dintre ei alegând să meargă mai departe şi să concureze la competiţii dedicate de ciclism.

Notează-ţi data de 23 aprilie în calendar şi urmăreşte website-ul oficial pentru a afla când se deschid înscrierile.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 7 =