Acum citesti
Bahrain Merida Pro Cycling Team este oficial lansată

Pe 8 ianuarie Regatul Bahrain a găzduit prezentarea echipei BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team la Palatul Regal din capitala Manama. Cum interesul local pentru ciclism este în creștere nu a fost nicio surpriza că peste 400 de cicliști au venit la fața locului pentru a însoți echipa într-una din turele de antrenament. Entuziasmul localnicilor a fost copleșitor, iar sesiunea de autografe de la final părea că nu se mai termină.

Bahrain Merida Pro Cycling Team 01

După tură și interviuri echipa s-a deplasat la Palatul Regal unde a început prezentarea. Locația relativ neobișnuita și impresionantă combinată cu discursul pasional al Șeicului Nasser, au subliniat odată în plus semnificația istorică a evenimentului.

Bahrain Merida Pro Cycling Team 09

Proaspăt înființata echipă BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team este alcătuită din 27 de cicliști din 11 țări, incluzând Asia. Yukiya Arashiro, Feng Chun Kai și Meiyin Wang vor concura și ei sub îndrumarea căpitanului de echipă Vincenzo Nibali. Echipa a fost alcătuită din cicliști compatibili cu concursurile de Grand Tour, dar și cu Clasicele și câteva curse de WorldTour.

Bahrain Merida Pro Cycling Team 07

Iată și componența echipei: Valerio Agnoli (Italia), Yukiya Arashiro (Japonia), Manuele Boaro (Italia), Grega Bole (Slovenia), Nicolò Bonifazio (Italia), Borut Bozic (Slovenia), Janez Brajkovic (Slovenia), Ondrej Cink (Cehia), Sonny Colbrelli (Italia), Feng Chun Kai (Taiwan), Ivan Garcia Cortina (Spania), Enrico Gasparotto (Italia), Tsgabu Grmay (Etiopia), Heinrich Haussler (Australia), Jon Ander Insausti (Spania), Ion Izaguirre (Spania), Javier Moreno (Spania), Ramunas Navardauskas (Lituania), Antonio Nibali (Italia), Vincenzo Nibali (Italia), Domen Novak (Slovenia), Franco Pellizotti (Italia), David Per (Slovenia), Luka Pibernik (Slovenia), Kanstantsin Siutsou (Belarus), Giovanni Visconti (Italia) și Meiyin Wang (China).

Bahrain Merida Pro Cycling Team 05

Merida dispune de o lungă istorie de susținere a câtorva din cei mai buni cicliști ai lumii. Acest lucru a fost obținut prin lucrul cu cea mai de succes echipă de mtb din lume Multivan Merida Biking Team și cu cea de șosea Team Lampre-Merida. Concluzia este că inginerii de la Merida știu cum să ajute cicliștii să-și atingă potențialul maxim.

Pentru 2017 noua echipă de șosea va concura pe 3 biciclete, fiecare mai bună pentru un anumit tip de concurs. Merida Scultura Team este renumită pentru greutatea redusă și confortul excelent. Merida Reacto Team este bicicleta aerodinamică ce îi va însoți pe cicliști atunci când este nevoie de sprint și aerodinamică, iar Merida Warp TT este bicicleta pentru probele de contratimp unde fiecare sutime de secondă contează.

Bahrain Merida SCULTURA Bahrain Merida REACTO Bahrain Merida WARP

Cicliștii vor putea folosi și cursiera Merida Scultura Disc atunci când suprafața de rulare este de slabă calitate, cum se întâmplă la Monumentele Clasice, pe ploaie sau pur și simplu când au nevoie de performanțele și modulația îmbunătățită a frânelor pe disc.

Primele curse la care vor participa cicliștii de la Bahrain Merida Pro Cycling Team sunt Santos Tour Down Under și 35 Vuelta Ciclista a la Provincia de San Juan, pe 14-22 ianuarie respectiv 23-29 ianuarie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 3 =