Acum citesti
Maratonul Dunarii, ultima aventură Riders Club în acest sezon

La final de octombrie, după un sezon plin, cu trasee variate și frumoase, cu multe provocări, echipa Riders Club se îndreaptă către hotarul cu Bulgaria, scăldat de apele Dunării unde va avea loc deja cunoscutul concurs ciclist de la Prundu, din județul Giurgiu. La cea de-a 3-a ediție, Maratonul Dunării vine să încheie o serie de competiții mountain bike ce v-au purtat prin multe zone geografice ale țării și v-au oferit amintiri de neuitat tot parcursul anului. Concursul de pe malul bătrânului fluviu îi cheamă la start pe 30 octombrie 2016 pe toți pasionații de mișcare în natură, indiferent de pregătire, experiență sau motivație.

Riders Club_Maratonul Dunarii_foto Marian Dumitru
foto Marian Dumitru

Concursul va purta cicliștii în sudul județului Giurgiu, pe două trasee pitorești

Traseele sunt desenate în sudul județului Giurgiu, de multiplul campion național la MTB Răzvan Jugănaru împreună cu echipa MPG, oferind variante generoase de a explora toate frumusețile naturale ale zonei de câmpie, pe distanțe de 16 km și 45 km. Pe traseul Scurt de 16 km pot concura participanți începând cu vârsta de 5 ani, la curse Family, sau individuale, în funcție de vârstă și abilitate. Riderii experimentați, care vor să își testeze limitele pe final de toamnă, pot aborda cursa de 45 de km, accesibilă de la vârsta de 13 ani, cu gradul 3 din 5, ca dificultate, și cu diferențe de nivel de până la 300 de metri.

Riders Club_Maratonul Dunarii_foto Marian Dumitru 14
foto Marian Dumitru

Susținătorii cicliștilor vor putea anima atmosfera cu încurajări la start și în câteva puncte de pe traseu, dar se pot delecta și cu o serie de acrobații oferite de participanții la campionatul de motocross, care se va desfășura în paralel cu această competiție Riders Club. După această aventură MTB, fiecare concurent se va putea delecta cu un pahar de vin fiert, produs din roadele podgoriilor locale, așa cum se cade după încheierea unei astfel de curse la Maratonul Dunării. Se vor lega mult mai bine și poveștile despre competițiile de peste an, la fel ca și planurile pentru 2017.

Riders Club_Maratonul Dunarii_foto Marian Dumitru 1
foto Marian Dumitru

Înscrierile se fac online în pagina dedicată competiției Maratonul Dunării de pe platforma Riders Club – www.ridersclub.ro, până miercuri, 26 octombrie, inclusiv. Tot acolo se regăsesc informații despre trasee, pachetul competițional și serviciile evenimentului. Riders Club vă ține la curent cu toate noutățile și pe pagina Facebook Riders Club.

Riders Club_Maratonul Dunarii_foto Marian Dumitru 11
foto Marian Dumitru

Ediția a 3-a a evenimentului Maratonul Dunării, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, este susținută de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism,  alături de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Sponsorii competiției sunt Roua Munților, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club București, Drag Bike, Gustare Nevinovată, Luca Way, DIABLOS COMPUTER și MTB Academy. Concursul beneficiază de suportul partenerilor FreeRider.ro, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.

Riders Club_Maratonul Dunarii_foto Marian Dumitru 20
foto Marian Dumitru

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ajută la comunicare și informare în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism și partenerul de recrutare eJobs, alături de TVR 1, în calitate de partener media al concursului Maratonul Dunării. Riders Club beneficiază de suportul partenerilor media principali INGA Media, Libertatea și al partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =