Acum citesti
Science in Sport lansează noua SiS Immune pentru recuperare

Gama de produse de nutriție sportivă a producătorului britanic Science in Sport (SiS) se mărește cu un nou produs – SiS Immune, cu aromă de portocale. Scopul acestuia este de a întări imunitatea în timpul și după efort. În primele 3-72 de ore după un efort fizic intens, imunitatea este scăzută, astfel corpul devine mai vulnerabil și mai predispus la îmbolnăviri. Răceala afectează capacitățile respiratorii și performanțele. Suplimentele cu vitamine depășesc de obicei cu mult doza zilnică recomandată și influențează în mod negativ eficacitatea antrenamentelor. SiS Immune este conceput special pentru consum în antrenamente, fără a compromite efectul acestora, având 200 mg de vitamina C și 2.5 mg de Fier pentru a întări imunitatea și a reduce oboseala, în timp ce Sodiul contribuie la o rehidratare eficientă.

Science in Sport SiS Immune 01

Un tub de SiS Immune conține 20 de tablete efervescente. Doza recomandată este de o tabletă pe zi, dizolvată în 500 ml de apă, pe lângă o nutriție echilibrată. Băutura obținută nu este acidulată și se poate consuma cu ușurință atât în timpul antrenamentului, cât și după efort.

Science in Sport SiS Immune 02

Când este recomandat SiS Immune?

Se știe că Vitamina C și Fierul contribuie la întărirea imunității în timpul și după efortul fizic intens.

Care este diferența față de alte tablete cu Vitamina C?

SiS Immune conține 200mg de Vitamina C și 2,5mg de Fier care, pe lângă o dietă echilibrată, oferă un aport optim pentru întărirea imunității după efort. Este un dozaj optim, spre deosebire de tabletele ce depășesc cu mult DZR și care pot diminua efectele antrenamentelor.

Nu ar fi mai indicat un produs multi-vitamine?

SiS Immune conține și electroliți, care ajută la o hidratare eficientă furnizând nutrienții necesari pentru întărirea imunității. Un produs cu multe vitamine nu are aceleași efecte și poate conține și elemente de care corpul să nu aibă nevoie, dacă nu suferiți de carențe.

Băutura obținută este acidulată?

După dizolvarea completă a tabletei obțineți o băutură neacidulată.

Gustul este sărat?

Nu, băutura are un gust ușor de portocale.

Care e diferența față de SiS Go Hydro?

SiS Immune este recomandat după efort, pentru întărirea imunității și rehidratare. SiS Go Hydro este recomandat în timpul efortului, doar pentru hidratare, fără un aport energetic.

Poate fi combinat și cu SiS Go Hydro sau SiS Go Electrolyte?

Nu, pentru că atunci aportul de Sodiu va fi prea mare.

Prețul recomandat pentru un tub cu 20 tablete efervescente este de 48 lei. Produsele Science în Sport sunt oferite în România prin importatorul unic Quantum Sport.

Vezi Comentarii (3)
  • Salut, as avea si eu cateva nelamuriri
    Cat este mai exact Doza Recomandata Zilnica de ex la vitamina C?
    Aceasta doza e aceeasi in cazul unui sportiv si unui om care nu practica nici un sport?
    Ce efecte negative are o doza mai mare (sa zicem de 500mg) de Vitamina C?

    • Doza recomandată este de 90mg, dar în cazul celor ce practică sport, necesitățile sunt, evident, mai mari. Totuși, o cantitate prea mare de vitamine inhibă răspunsul organismului la antrenamente și, deși sunt slabe șanse de supradoză cu vitamina C, efectele în acest caz pot fi: dureri de stomac, crampe, diaree, risc de pietre la rinichi, etc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =