Acum citesti
ZIUA B dă startul sezonului Riders Club 2016

Riders Club anunţă deschiderea înscrierilor pentru primul maraton cross country din calendarul competiţional 2016.

Pe 16 aprilie, la Cernica, are loc primul maraton de ciclism Riders Club din acest an.

Concursul se afla la a 4a ediţie şi, potrivit organizatorilor, evenimentul oferă ocazia perfectă de a reaprinde dorința de mișcare și de a da startul maratoanelor speciale de ciclism cross country din cadrul sistemului Riders Club, destinat sportivilor amatori.

MPG_Ziua B_start

Concursul de ciclism cross country Ziua B se desfăşoară pe drumurile şi potecile de pe malurile lacului Cernica străbătând şi mijlocul pădurii Cernica-Pantelimon de lângă Bucureşti. Traseul a fost realizat de echipa MPG şi multiplul campion național Răzvan Jugănaru.

Pentru cicliştii începători și pentru copii, începând de la vârsta de 6 ani, este creată tura scurtă de 17 kilometri. Taseul este mai uşor astfel încât oricine să poată beneficia de o plimbare frumoasă în natură.

Ziua B_traseu_foto Dragos Ticu

Pentru cicliștii bine antrenați este disponibilă tura lungă, pe traseul Standard, de 41 kilometri, care va oferi cu siguranță o experiență sportivă deosebită și ocazia de a pedala pe cărări întortocheate din pădure și de a admira priveliștile pitorești ale zonei.

Ziua B_traseu_foto_Daniel Mandache

Startul se va da din imediata vecinătate a zonei Extreme Park de pe malul lacului Cernica, unde veți avea la dispoziție numeroase facilități: parcare, restaurante, dar și posibilitatea de a traversa lacul Cernica pe tiroliană. În cadrul maratonului de ciclism se va asigura o zonă de relaxare în care participanții și susținătorii lor vor avea acces la terasă, catering și puncte de alimentare și hidratare. Nevoile concurenților vor fi acoperite de multiplele facilități disponibile în zona de Start, printre care se număra asistență medicală, garderobă, vestiar și asistență mecanică pentru biciclete.

Route 2,903,430 – powered by www.bikemap.net

Cea de a 4-a ediție a competiţiei ZIUA B este susținută de Gatorade, în calitate de partener oficial. În pachetul competițional participanții vor găsi: numărul de concurs cu cip unic de cronometrare atașat; tricoul evenimentului ZIUA B, un bidon pentru apă și o sticlă cu băutură sportivă oferite de Gatorade. În pachetul de concurs cei mici se vor bucura să găsească și o borsetă oferită de BCR, care susține cursa Family în calitate de partener oficial. La finalul concursului concurenții vor beneficia de o medalie de Finisher, iar apoi se vor putea relaxa în zona de catering unde vor primi câte o porție gustoasă și sănătoasă de paste Barilla, numărul 1 in Italia, în sos Barilla. Participanții adulți se vor putea răcori cu o doză de bere Ciuc Natur Radler, asigurată de Ciuc, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club.

Ziua B_traseu 1_foto Daniel Mandache

Pentru cei mai competitivi care se vor lupta pentru podium vor fi oferite premii atractive asigurate de Gatorade, Ghost – German Bicycle Technology, Gold Nutrition și alți sponsori. De asemenea, cicliştii care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o super tombolă și să câștige marele premiu, o bicicletă oferită de Ghost, sponsor oficial al sistemului Riders Club, dar să se bucure și de alte surprize.

Înscrierile la maratonul Ziua B se fac online accesând acest link.

În calendarul Riders Club 2016 există în total 13 competiții, deschise amatorilor, care vor avea loc de-a lungul anului. Așadar fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el sau ea.

(foto Riders Club, Ovidiu Salavastru, Daniel Mandache, Dragos Ticu)

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 19 =