Acum citesti
Anvelopele CST: o provocare impresionantă

Suntem convinşi că v-aţi întâlnit până acum de multe ori cu anvelopele marca CST, care echipau biciclete de calitate.

Desigur, este la fel de posibil să nu fi remarcat că echiparea acestora era cu anvelope CST, dar nu este o problemă deoarece în ultimii ani reclama nu a fost pe primul plan al firmei, ci calitatea produselor.

Anvelopele CST sunt produse ale mega-corporaţiei Cheng Shin Tire Ind. Co. Ltd.

Având în jur de 20.000 angajaţi, CST este cel mai mare producător de anvelope de toate tipurile şi din toate categoriile din lume.

Distribuite în peste 150 de ţări ale mapamondului, produsele CST acoperă largi segmente de piaţă, incluzând anvelope şi camere pentru biciclete, motociclete, vehicule tot-teren, automobile şi limuzine, echipamente de grădină şi agricole.

ÎNCĂ SUNTEM LA PRIMII PAŞI în procesul numit branding, dar pentru noi a fost o decizie strategică să adunăm întâi un fundament tehnic şi calitativ puternic pentru lansarea unei mărci proprii, decât să fi lansat mediatic o gamă de produse fără testarea şi o rularea adecvată. Ne bucură să vă informăm că acum suntem bine pregătiţi pentru a garanta calitatea şi fiabilitatea produselor noastre.

Suntem totuşi una dintre CEA MAI MARE FABRICĂ DE ANVELOPE PENTRU BICI­CLETE DIN LUME, cu multe resurse, şi ne propunem să lansăm propria noastră marcă de anvelope cu care să servim piaţa mondială. Noi suntem bucuroşi că am luat startul în acest drum triumfal, sperând să vă bucure şi pe voi performanţele anvelopelor CST!

CST, START în România la PRIMA EVADARE din 2012

În acest an ne facem prima oară intrarea oficială în România, şi dorim să punctăm această veste fiind alături de voi la Prima Evadare din 2012, acordând sprijin celei mai mari competiţii de MTB din ţară. Avem surprize şi pentru voi, deoarece ne dorim să vă dovedim că suntem partenerii voştri de durată în toate deplasările voastre cu bicicleta!

Anvelopele CST, prin compania BikeFUN în România.

Detalii şi preţuri:

www.bikefun.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × two =