Acum citesti
Reghin relansează schiurile Epocii de Aur

Înainte de Revoluție, aproape că nu era român iubitor de munte care să nu folosească o pereche de Topaz, Rubin sau Pitic, schiuri fabricate la Reghin. Deși a trecut multă vreme de când nu am mai auzit nimic despre această marcă națională, recent Reghin a anunțat pe Facebook relansarea celebrelor schiuri ale Epocii de Aur.

schiuri reghin combi r topaz rubin 04
foto facebook.com/schiurireghin

Noul schi Reghin Combi-R, are o construcție modernă cu profil rotunjit (full cap), fără pereți laterali (sidewalls), în care stratul de sus al schiului (top sheet) se răsfrânge peste lateralele schiurilor. Se obține astfel un schi îngăduitor potrivit schiorilor începători sau medii. Această construcție oferă utilizatorului un control ridicat.

schiuri reghin combi r topaz rubin 02
foto facebook.com/schiurireghin

Schiul are un miez de lemn înconjurat de spumă care are rolul de a amortiza și absorbi vibrațiile, reducând considerabil efortul schiorului și oferindu-i acestuia experiența unui schiat accesibil și plăcut. Noile schiuri vor fi produse în Uniunea Europeana și vor fi echipate cu legături Tyrolia PR 11.

schiuri reghin combi r topaz rubin 03
foto facebook.com/schiurireghin

Pentru Reghin și noile schiuri Combi-R sezonul 2017 este doar unul pilot. Compania încă nu va scoate schiurile la vânzare. În schimb vor exista sesiuni de test în diferite stațiuni montane din România.

Urmăriți pagina oficială de Facebook Reghin pentru a fi la curent cu datele și locațiile test camp-urilor.

schiuri reghin combi r topaz rubin 01
foto facebook.com/schiurireghin
Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − four =