Acum citesti
Retro bike – DEER Cycles sau Noblex la nivel profi

DEER Cycles este o marca germana de biciclete de munte destul de cunoscuta la vremea sa. Nemtii foloseau tevi din oţel Noblex care veneau tot din tara lor de la compania Poppe & Poffhoff. Echipa era formata din ciclisti care participau la multe concursuri. Neajunsurile bicicletelor pe care le foloseau i-au facut sa se gandeasca sa-si construiasca propriile biciclete.

Cadrele noilor Deer Cycles era usor, dar foarte stabil si rigid. Excela in momentele de downhill insa si pe urcare avea calitati desavarsite. Acestea erau obtinute multumita comportamentului neutru pe plat.

retro bike deer cycles 02

Insa pana s-a ajuns la asemenea performante s-au realizat multe prototipuri si s-au petrecut multe ore in care s-au testat ideile si folozofia celor de la Deer. Cadrele rezultate erau foarte usoare si gandite in asa fel incat sa reziste „o eternitate” potrivit companiei. Acesta era si motivul pentru care utilizatorii primeau gatantie chair daca bicicleta era folosita la concursuri.

Chiar si la acea vreme cadrele celor de la Deer Cycles erau compatibile atat cu furcile fixe cat si cu cele cu suspensii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − ten =