Acum citesti
Ciclocomputerele Velomann, acum la TRITON SPORT

TRITON SPORT vine in sprijinul ciclistilor cu gama de ciclocomputere Velomann. Utilizatorii amatori, dar si cei care isi planifica atent antrenamentele cu bicicleta si sunt interesati de statisticile din timpul pedalarii pot gasi la TRITON SPORT solutiile potrivite pentru cerintele lor.

ciclocomputere_velomann

Velomann este o companie care timp de 20 de ani a cunoscut o evolutie sigura si continua spre varful pietei de ciclocomputere. Datorita personalului dedicat si atent selectionat, precum si tehnologiei de top folosite, compania actioneaza cu succes pe piata italieneasca, dar si la nivel mondial.

Seria V de ciclocomputere este cea care a consacrat Velomann in randul producatorilor de accesorii de acest gen. Produsele sunt concepute astfel incat utilizatorul sa aiba parte de o interfata prietenoasa care sa ii permita intelegerea functiilor si cunoasterea detaliilor importante ale excursiei pe care o parcurge.

Functiile de baza ce apar pe displayul tuturor ciclocomputerelor sunt cele de viteza curenta, medie, de comparatie intre cele doua, viteza maxima, timpul calatoriei, distanta parcursa, odometru, ceas, setare a doua roti de marimi diferite si afisajul caloriilor consumate. Pentru dotarile entry-level Velomann pune la dispozitie modelul V107, disponibil atat in varianta cu transmiterea datelor prin cablu, cat si prin wireless.

Cele mai complexe modele pot ajunge pana la 41 de functii si 3 module (modelul V41).  Modulul Ritmului cardiac este util pentru calculul ritmului actual, al celui mediu, maxim, total, precum si timpul pedalat peste si sub limita acestuia. Datele sunt preluate prin intermediul unui transmitator localizat pe o curea care se pozitioneaza sub muschii pectorali/piept si care se activeaza automat de indata ce simte contactul cu utilizatorul. El permite setarea unor domenii de antrenament in functie de rezistenta pe care si-o doreste ciclistul sa o atinga. Modulul Obiectiv vine in intampinarea ciclistilor care doresc sa isi preseteze si selecteze distanta si timpul de antrenament. Modulul cadentei arata cadenta curenta si cea maxima, cadenta medie si timpul total. Utilizatorii isi pot configura ciclocomputerul prin introducerea datelor personale, setarea datei, a ceasului, lumina de fundal,  setarea a doua roti de dimensiuni diferite.

Seria de ciclocomputere Velomann poate fi gasita la TRITON SPORT, aici. (http://www.biciclete.ro/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=velomann)

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 11 =