Acum citesti
Hunt caută şase testeri pentru roţile şi echipamentul lor

Hunt-Wheels_Open_Development_programme-600x400Hunt este o mică companie englezească producătoare de echipamente şi piese de ciclism. Fiind obişnuiţi cu ploaia şi vremea proastă din insulă, ei s-au orientat să producă echipament specific pentru genul de utilizare pe care o au mai aproape de casă.

Hunt-Wheels_Tom_Marchment_55-Carbon-Wide-Aero-Road_wheelset-600x400Pentru lansarea colecţiei noi de produse, aceştia caută şase ciclişti dispuşi să le testeze. Nu contează locaţia geografică, ei au nevoie de ciclişti de şosea şi de ciclocros dispuşi să îşi aducă opinia şi sugestiile personale la adresa produselor. Echipa OpeDev Team va fi echipată cu un set de roţi Hunt la alegere, noua cască Giro Synthe şi un kit de îmbrăcăminte complet de la Mobel, totul în schimbul unor opinii coerente.

Ei nu caută neapărat ciclişti care să fie performanţi sau să parcurgă un număr impresionant de km, managerul lor Josh Ibbett fiind câştigătorul ediţiei din 2015 a Transcontinental Race unde a parcurs 4200 km în zece zile, deci au o opinie din punctul acesta de vedere. Ei caută ciclişti dispuşi să ofere o părere sinceră şi nişte idei bune ca feedback. Deşi ei se axează acum pe ciclismul de şosea şi ciclocros, au în colecţie şi nişte roţi de MTB, deci merită încercat şi dacă aceasta e disciplina preferată.

Înscrierile se încheie în 15 februarie iar cei şase norocoşi vor fi anunţaţi pe 16 martie. Pentru înscrieri, vizitaţi pagina lor de pe Internet.