Acum citesti
Impulse Argentus: galerie foto

Impulse Argentus, noua bicicletă de munte de la DHS, a beneficiat de o sesiune foto la munte, adică exact acolo unde se simte în elementul său. Noul model își propune să devină o alternativă interesantă în segmentul entry-level al bicicletelor capabile de parcurgerea traseelor montane. Iar astfel, Argentus îți poate fi prieten pe potecile pădurilor sau pe cele înguste de munte.

Iar pentru asta, am echipat modelul Argentus cu componente de calitate, precum frânele Avid Elixir 1, furca Rock Shox Xc 28, schimbătorul de pinioane și manetele Sram X5 sau anvelopele Kenda, ca tu să pedalezi fără griji chiar și pe trasee mai dificile.

De asemenea, costul de achiziționare este cu siguranță unul care se potrivește oricărui buzunar. Te invităm pe site-ul nostru, dhsbike.ro, pentru a vedea specificațiile complete ale noului Impulse Argentus!

Vezi Comentarii (4)
  • Ok, bicicleta arata bine. Mai ramane sa va dotati si echipa de maraton cu cate una bucata. Iar ei sa obtina rezultate notabile cu ele la competitii. Dupa asta ma mai gandesc…

  • @urbanist – Rezultatul bun cu aceasta bicicleta este singura validare a performantelor ei? Argentus poate fi de nota 11, daca nu merge cu ea un sportiv de valoare nu va exista nicio victorie. Si corolarul este valabil. Poate fi de nota 1 dar sa mearga cu ea un sportiv de valoare si atunci sa castige.

  • eu cred ca daca baiatu din foto mai face vreo 2 ture cu impulse pe aceste meleaguri din foto ,75% cred ca i se rupe cadru in doua de le teava care tine saua ,prea cocoteata in sus clema care tine saua si cica are protectie o bucatica te tablita trebuiea sa puna o teava rotunda si dea intregu daca vroiea sa faca ceva cu adevarat pacat in rest arata super ok bicla

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 1 =