Acum citesti
PREZENTAREA NOII LENTILE IMPACTX® 2

adverotrial

De 30 de ani, Rudy Project produce ochelari de cea mai înaltă calitate, care întrunesc toate așteptările și dorințele sportivilor profesioniști, dar și al celor amatori. Datorita acestei filozofii, am proiectat terminatiile bratelor ramei si suportul nazal ajustabil, rama extrem de flexibila, durabila si usora, lentile interschimbabile si o varietate de solutii de dioptrizare. În anul 2006, odată cu introducerea tehnologiei ImpactX® , am făcut un mare pas spre atingerea perfecțiunii în ceea ce privește confortul și siguranța oferită de un ochelar sport. Acum după mai mulți ani de cercetare și dezvoltare continuă, vă prezentăm cu mândrie, următorul nivel în tehnologia profesională a lentilelor: lentila ImpactX® 2!

article IMPX2_ilu felixibleCE ESTE IMPACTX®?

Este o lentilă din polimer, rezistentă la șocuri, cu o puritate optică majoră. Aceasta are la bază materialul NXT®, material brevetat care face parte din familia polimerilor optici, acesta fiind transparent și având proprietăți antisoc, inițial fiind dezvoltat pentru armată. NXT® s-a născut la începutul anilor 1990 în Statele Unite, când lui Simular Tehnologies i-a fost încredințat un proiect din partea guvernului American, cu privire la dezvoltarea unui nou materialul antiglonț, transparent și ușor, care este mai sigur și mai durabil decât policarbonatul. După evenimentele din 11 septembrie, acest material este folosit la ușile cabinei piloților din aeronave, precum și la carlinga elicopterelor Apache. Rudy Project® prin lentila ImpactX®, oferă acum avantajele acestei tehnologii unice și sportivilor, precum și persoanelor care trăiesc o viață activă.

article IMPX2_ilu lenses under tireTehnologia lentilei ImpactX® – care a fost dezvoltată exclusiv pentru Rudy Project – este bazată pe dezvoltarea continuă a structurii moleculare semi-rigide NXT®. Cu tehnologia fotocromatică și polarizată incorporată, am obținut un material foarte rezistent la șocuri și care oferă o acuratețe vizuală perfectă în orice condiții meteorologice.

article IMPX2_ilu photochromicvideo: https://www.youtube.com/watch?v=WLXqsDMr_lc

CE OFERA MAI MULT CEA MAI NOUA GENERATIE A LENTILEI?

Cele mai noi lentile, numite ImpactX® 2, ofera un management si mai special la conditiile meteorologice si de luminozitate, culoare lentilei pornind din transparent pana la culoarea lentilei (negru, rosu inchis sau maro), cu nivelul transmisei luminii între 9-74%*. Acestea sunt mai stabile la schimbarile de temperatura, iar viteza de închidere și deschidere al culorii lentilei s-a marit cu 25%, mai mult, acestea rămân active nu doar sub influenta luminii (UV), dar și sub influenta luminii artificiale (de exemplu, în spatele parbrizul mașinii).

article IMPX2_ilu proflow_big RGB 2000pix*Se refera la lumina soarelui, considerata 100%, care este procentajul luminozitatii care trece prin lentila.

Pentru mai multe informatii, consultati site-ul distribuitorului oficial Rudy Project.

www.rudyproject.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 − four =