Acum citesti
Spokes vă invită la BikeTalks #4: Muntele din Mountain Bike!

15178169_964536610319718_7089748382398335075_nCa în fiecare joi de iarnă, doar că de data asta într-o marți deoarece vin zilele libere de 1 decembrie, sunteți invitați în data de 29 noiembrie 2016 între orele 19-22 la magazinul Spokes din București, str. Scărlătescu Nr. 3 (aproape de piața Victoriei) pentru o nouă ediție BikeTalks, cu nr. 4 în acest sezon: ”Muntele din Mountain Bike!”. Iată invitația trimisă de prietenii noștrii:

Există cicliști care ajung MTB-iști și există montaniarzi care devin MTB-iști. Sunt două lumi care se contopesc într-un singur sport, într-o singură disciplină.
În această ediție de BikeTalks ne-am propus să ne întoarcem la rădăcinile MTB-ului și să ne îndreptăm gândurile către MUNTE.

Invitații noștri, Horia Mărușcă și Iulian Cozma, sunt adevărați arhangheli ai muntelui. Amândoi iubesc să fie în natură mai presus de orice altă activitate. Sunt ghizi montani licențiați, care după o lungă experiență de explorat muntele, atât în bocanci, cât și pe schiuri, au ales să împărtășească această bucurie și pe bicicletă. Horia, inițiator al http://www.mtbtours.ro/ și Iulian al http://www.mountainguide.ro/, organizează împreună tururi ghidate în munții României de peste 15 ani și se mândresc cu participanți din toată lumea.

Cu Horia și Iulian vom vorbi despre:
– motivele pentru care urcarea pe munte este parte esențială în mountain biking și “downhill-only” nu se aplică atât de des pe cât ne-am dori
– cărările tehnice, sarea și piperul turelor de munte: cum le abordăm și cum ne bucurăm de ele
– importanța antrenamentului tehnic în mountain biking: siguranță și mind-set
– etica mersului pe munte: împărțirea potecii și cu alte biciclete, evitarea eroziunii cărărilor
– câinii de stână: cum scăpăm fără să fim atacați
– alegerea unui ghid în turele de munte: au nevoie MTB-iștii români de ghizi, de ture organizate sau preferă să meargă singuri?

Dacă iubești muntele și MTB-ul, te sfătuim să nu pierzi seara asta de BikeTalks, marți 29 noiembrie, orele 19.00 la Spokes.

Te așteptăm,

Echipa Spokes

Pentru mai multe informații și înscrieri puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =