Acum citesti
Tabără de schi de tură în Postăvaru, 20-22 ianuarie 2017
DSCN9245Silviu Bălan, unul dintre cei mai valoroși sportivi de schi alpinism și alergare montană din România, împreună cu echipa sa tânără și plină de entuziasm îți propun un weekend în mișcare, într-o zonă bine cunoscută, cu tradiție, capitala neoficială a schiului de tură în România, Poiana Brașov. Iată informațiile din partea organizatorului:
afis-postavaru-resizeHaide și tu în Poiana Brașov, Masivul Postăvaru, în perioada 20-22 ianuarie 2017, pentru a-ți îmbogăți cunoștințele în domeniul schiului de tură și pentru a te bucura de beneficiile acestuia!
Tabăra se adresează persoanelor active, care îndrăgesc sportul, natura și muntele și care doresc o activitate pentru sezonul rece. Dacă  participanții vor avea nivel diferit de pregătire, ne vom împărți în două grupuri, după atelierele specifice. Un grup va face un traseu mai lung într-un ritm mai alert, cu accent pe abordarea competițională, iar celălalt grup va face un traseu mai scurt la un ritm mai puțin alert, prioritar fiind ca participanții să se poată bucura de schiul de tură.
Dacă nu ai echipament, nici o problemă, îți putem închiria noi.
Condiție de participare la Tabăra de schi de tură: este obligatoriu să știi să schiezi pe partie (element minim, viraj cu picioarele paralele, exclus plug).
Pentru cei care nu știu să schieze, vom organiza cursuri de schi alpin, la cerere.

Locație: Poiana Brașov, Munții Postăvaru

Cazarea, prezentările și mesele vor fi la Vila de Aur, Poiana Brașov.

Mai multe informații puteți afla de pe pagina evenimentului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + 13 =