Acum citesti
The Mountain Assault Sinaia devine… The Eliminator

12813893_969724803097599_468163437833351809_nConcursul de schi de tură de tip vertical race programat pentru începutul lunii februarie în Sinaia, care implica urcarea pe schiuri din fața Primăriei până la cabana Miorița de la cota 2000, a fost amânat datorită lipsei zăpezii.

Cum se pare că zăpada care să permită urcarea pe schiuri din oraș nu va mai veni anul acesta, organizatorii de la Outdoor Romania au decis să schimbe formatul concursului și astfel s-a născut The Eliminator…

Este vorba de un concurs ce se va organiza în zona Valea Soarelui de la Cota 2000 în formatul de sprint ISMF. Se va amenaja un scurt traseu tehnic în circuit, cu secțiuni dificile. Acest traseu va fi parcurs de concurenți de trei ori. Se va da un start în bloc, după care primii 32 clasați vor trece la etapele de tip Eliminator. Ei vor concura câte 4, prin tragere la sorți, la scurte curse intense pe același traseu, curse din care doar primii 2 vor merge mai departe. La final, dintre ultimii 4 se va alege podiumul!

Iată și comunicatul organizatorilor:

the MOUNTAIN ASSAUL 2 devine THE ELIMINATOR

Conditiile meteo nefavorabile ne-au obligat nu numai sa amanam concursul initial, dar sa ii si schimbam complet formatul. Astfel, a luat nastere un nou proiect, credem noi mai atractiv, THE ELIMINATOR. Asta pentru ca dintr-o competitie nocturna de ski vertical, the MOUNTAIN ASSAULT se transforma in acest an intr-o cursa eliminatorie.
Avand in vedere schimbarea totala a tipului de competitie, inscrierile se fac de la zero, rugandu-i pe cei care s-au inscris initial sa faca acest lucru din nou, daca sint interesati, evident. De asemenea, asteptam si noi amatori de curse de acest gen: scurte, intense, dinamice.
Toate detaliile pe site-ul oficial: http://outdoorromania.ro/ma2016/

Va asteptam la start sau pe traseu pentru incurajari!

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + seven =