Acum citesti
”There is no single truth!” – Shimano vă ajută să alegeți transmisia

Pentru cei ce încă nu sunt foarte hotărâți dacă să facă pasul spre 1x, Shimano a lansat un microsite dedicat să ajute în alegerea grea între 1x și 2x pe MTB, ”Drivetrain Advisor”, care va recomanda transmisia potrivită după ce primește răspunsul la câteva întrebări simple. La final, sunt disponibile o serie de clip-uri video în care mai mulți atleți cunoscuți își motivează preferința pentru unul dintre sisteme.

Ca orice alt test online, Shimano Drivetrain Advisor are nevoie de sinceritate pentru a oferi un răspuns bun. După niște răspunsuri sincere, veți afla cam în ce procent vi se potrivește sistemul 2x, respectiv 1x.

La final, rideri profesioniști de XC și Enduro, printre care și Julien Absalon, vă explică de ce preferă ei unul sau altul dintre sisteme.

Pagina mai oferă informații despre tehnologiile Shimano, cum ar fi Synchronized Shift care folosește un singur shifter electronic pentru ambele deraioare, dar și avantajele și dezavantajele ambelor sisteme. Indiferent de producătorul transmisiei pe care o veți alege, pagina este interesantă și vă poate confirma sau infirma corectitudinea preferințelor.

Pagina o găsiți aici.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =