Acum citesti
10 locuri de parcare de biciclete în locul unei parcări pentru 1 automobil

Astăzi, în București, s-a derulat o poveste exemplară: pe strada Baba Novac, Nr. 11, Asociatia OPTAR cu sprijinul financiar al magazinului Bike XCS, au construit o parcare pentru 10 biciclete în locul unui singur loc de parcare destinat automobilelor.

Parcare bicicleteO parcare similară a primit avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, de a fi instalată pe strada Pictor Arthur Verona, însă este așteptat avizul Administrației Străzilor București. Proiectul de instalare a parcării pentru biciclete de pe strada Pictor Arthur Verona a fost înființată în cadrul evenimentului Street Delivery.

10369727_875053312568141_643498742332092165_n

Asociația OPTAR face demersurile necesare pentru a instala parcări similare și în alte puncte de interes din oraș, pe lista de priorități fiind sediile celor 7 Primării.

via OPTAR

Vezi Comentariu (1)
  • Un lucru foarte bun,bravo lor, dar un titlu de articol foarte prost si la fel de prost este si acel semn (1masina=10biciclete). Eu nu pot sa inteleg de ce trebuie sa fie intotdeauna o situatie care da impresia sau care genereaza direct premisele unui conflict intre biciclisti si restul participantilor la trafic. Cum ar fi daca un club auto ar pune un semn de genul: 1masina contribuie cu 1000 ron taxe, 1 bicicleta nu contribuie, cam mare ar fi semnul stiu. Dar ati inteles mesajul…tinand cont ca sunt si biciclist m-ar enerva la culme sa vad asa ceva.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + twelve =