Acum citesti
AbsoluteBlack adaptează angrenajele Shimano pentru setul SRAM XX1

O companie britanică, îndrăzneață am putea spunea, propune un produs care elimină incompatibilitatea dintre sistemul cu o singură foaie reprezentat de setul SRAM XX1 și restul angrenajelor, chiar și provenite de la principalul rival, Shimano.

absoluteblack

AbsoluteBlack, compania cu sediul central, unde se și proiectează produsele, în Marea Britanie, dar cu centrul de producție în Polonia, propune, printre altele, o soluție pentru posesorii de angrenaj Shimano sau alte angrenaje la standardul 64/104BCD. Firma produce o foaie compatibilă cu trenurile de rulare cu o singură foaie și 9, 10 sau 11 pinioane, care rezolvă problema căderii lanțului. Practic, AbsoluteBlack a realizat un profil al dinților care face ca lanțul să rămână pe foaie mai mereu, o posibilă excepție făcând condițiile noroioase.

Diferite dimensiuni sunt disponibile pentru această foaie din aluminiu 7075, ce poate fi montată pe angrenaje provenite de la Shimano, RaceFace, FSA și altele, mai precis de 30, 32, 34, 36 și 38 de dinți și în curând de 28 de dinți. De asemenea, producătorul precizează că nu este nevoie de chain guide și că este necesară utilizarea unui lanț fie de 10 viteze, fie de 11 viteze, nefiind compatibilă cu cel de 9 viteze.

Comenzi, precum și detalii pot fi găsite pe pagina oficială a producătorului.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 12 =