Acum citesti
360Fly prezintă noul action cam cu unghi de filmare extrem de larg

Am mai văzut camera de acţiune cu unghi de filmare “ultra wide” sau chiar “fish eye” însă noua 360Fly promite să vină cu ceva nou. Aceasta dublează unghiul de filmare în comparaţie cu un action cam standard, oferă un accelerometru care controlează direcţia lentilelor şi îţi permite să dai mai departe clipul filmat în timp ce te uiţi la el.

camera video actioncam 360Fly 01

Noua cameră de filmat foloseşte un fel de lentilă fish eye care se mişcă, gândită să fie folosită cu servicii de realitate virtuală precum Google Cardboard şi altele. Camera este rezistentă la apă, la praf, o poţi instala pe aproape orice şi cam în orice condiţii imaginabile şi este fabricată să fie foarte rezistentă.

camera video actioncam 360Fly 05

360Fly este o sferă de 61 mm ce poate fi instalată în orice poziţie inclusiv cu susul în jos pentru cei care au drone. Camera dispune de accelerometru pentru orientare, microfon şi un singur buton (pornit / oprit; înregistrare / stop înregistrare). Gadget-ul are o memorie integrată de 32 gb, Bluetooth Smart, WiFi şi un unghi de filmare de 240 grade. 360Fly are curent pentru 2 ore de filmare şi cântăreşte 138 grame. Preţul este de 399$.

camera video actioncam 360Fly 06

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 9 =