Acum citesti
BiKase lanseaza rucsacul Outlier utilizabil pe bicicleta in trei feluri diferite

Cum mersul pe bicicleta in oras in „interes de serviciu” creste in popularitate si produsele asociate trebuie sa tina pasul. Unul din ultimele produse ce urmeaza sa apara pe piata si este destinat traficului urban velo este un rucsac ce poate fi purtat sau folosit pe bicicleta in 3 pozitii diferite: pe partea de sus a portbagajului spate, pe lateral ca un cobur sau in spate ca un rucsac.

rucsac coburi bicicleta BiKase Outlier 28

Din SUA vine noul rucsac BiKase Outlier ce ofera o multime de optiuni de transport si versatilitate. Dimensiunile rucsacului sunt 38cm x 25.4cm x 20.3cm si ofera mai multe spatii de transport, inclusiv compartiment separat si protejat pentru laptop de maxim 15 inch.

rucsac coburi bicicleta BiKase Outlier 19

Rucsacul este optimizat pentru transportul bagajelor in oras insa este optimizat sa fie prietenos si cu bicicleta. Astfel vei gasi compartimente speciale pentru a-ti pastra sculele de bicicleta, cartuse de CO2 in caz de pana, chinga reflectorizanta pe exterior pentru sustinerea antifurtului U-Lock si gaica pentru prinderea unui stop de bicicleta.

rucsac coburi bicicleta BiKase Outlier 24

Pe exterior mai gasesti si niste cordeline elastice unde poti prinde casca, iar pe laterale sunt doua buzunare cu plasa pentru sticle sau alte obiecte de transportat.

rucsac coburi bicicleta BiKase Outlier 20

Desigur atuul acestui rucsac este faptul ca in afara de transportatul lui in spate BiKase Outlier poate fi instalat si pe bicicleta, fie in partea de sus a portbagajului spate, fie pe lateral. Totul tine de sistemul de prindere care este gandit sa fie adaptabil pentru cele 3 pozitii. Atunci cand rucsacul este purtat pe bicicleta, bretelele sale sunt introduse intr-un buzunar special pentru a nu incurca. Nu in ultimul rand rucsacul dispune si de husa de ploaie pentru momentele ude ale zilei, sau noptii.

rucsac coburi bicicleta BiKase Outlier 14

Ideea este frumoasa si utila desi produsul pare a avea o problema de concept. Daca folosesti rucsacul pe post de cobur, iar acesta se murdareste pe spate, pe partea cu roata, atunci nu prea il mai poti purta in spate decat dupa ce il speli bine. Daca husa de ploaie este folosita in mod clasic atunci aceasta protejeaza de apa si murdarie doar exteriorul si lateralele, nu si spatele.

rucsac coburi bicicleta BiKase Outlier 23a

Rucsacul BiKase Outlier este in acest moment in campanie de strangere de fonduri pe Kickstarter, iar pretul promotional este de 90$ plus 25$ livrare in Romania.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − seven =