Acum citesti
Bontrager lansează colecţie nouă de echipament casual pentru ciclism de iarnă

Nu există prea multe condiţii meteo diferite în care să pedalezi. Ori e frumos, ori e urât afară. De asemenea nu există nici multe condiţii în care să nu poţi pedala, cu condiţia să fii echipat corespunzător. Pe de altă parte în oraş situaţia stă puţin diferit pentru că nu toţi ne dorim să ajungem la serviciu sau să intrăm în supermarket îmbrăcaţi ca Fabian Cancellara gata să distrugă o etapă din Turul Franţei pe vreme rea. Probabil acesta a fost şi motivul pentru care Bontrager a lansat o colecţie de haine pentru ciclism numai bune pentru vreme rea. Unele perfecte şi pentru antrenament însă majoritatea potrivite pentru traiul urban pe bicicletă.

BONTRAGER-LITHOS-STORMSHELL

Bontrager Amundsen este jacheta gândită să-ţi permită supravieţuirea pe bicicletă indiferent dacă te afli pe un fat bike în sălbăticia îngheţată sau eşti în oraş pe bicicleta de navetist. Amundsen este fabricată din material Profila Wind rezistent la vânt la care s-a adăugat 150g căptuşeală 3M Thinsulate Platinum în corp şi 120 grame pe braţe.

jacheta ciclism BONTRAGER-AMUNDSEN

Bontrager Earhart este jacheta de damă gândită pentru drumurile pe bicicletă în oraş, dar care arată foarte bine pe tine şi dacă eşti în proces de a te da jos din maşina ta încălzită. Jacheta este uşoară, fabricata din acelaşi material rezistent la vânt şi cu 80 g de căptuşeală 3M Thinsulate. Pe spate există un fermoar suplimentar care deschis dezvăluie o zonă suplimentară reflectorizantă.

jacheta ciclism BONTRAGER-EARHART

Pentru zilele şi nopţile de iarnă mai mult umede decât îngheţate există Bontrager Lithos, o jachetă fabricată din material Profila Stormshell. Aceasta este mai subţire, iar rolul ei principal este să te menţină uscat pe ploaie. Este folositoare şi pentru că, fiind subţire şi rezistentă la vânt şi ploaie, poţi organiza mai bine straturile de haine de dedesubt în funcţie de temperatura şi condiţiile meteo. Jacheta dispune de o serie de fermoare pentru ventilaţie şi hidratare bine amplasate pentru a-ţi fi de ajutor în timpul pedalării.

jacheta ciclism BONTRAGER-LITHOS-STORMSHELL

Jacheta Bontrager RXL 360 este creată pentru dimineţile reci când trebuie neapărat să ieşi din casă pe bicicletă, fie că te duci la serviciu sau antrenament şi indiferent de condiţiile meteo. Jacheta foloseşte un material dens Profila devenind astfel rezistentă la vânt şi ploaie şi fiind în acelaşi timp permeabilă pentru ca umezeala din interior să poată ieşi. Culorile disponibile pentru RXL 360 sunt negru, firebrand (portocaliu), roşu mai special (bonty red) şi galben fluorescent.

jacheta barbati ciclism BONTRAGER-RXL-360-SOFTSHELL

Atunci când condiţiile meteo nu sunt atât de rele însă este suficient de frig în aşa fel încât un simplu wind breaker nu este suficient, Bontrager RXL 180 de damă este jacheta care te va salva pentru a fi confortabil odată ce te-ai încălzit. Materialul este tot Profila soft shel rezistent la vânt însa oferă permeabilitate mai bună pe piept şi laterale la care se adaugă fante de ventilaţie pe spate prin care poţi regla câtă căldura doreşti să păstrezi în jurul corpului. Culorile disponibile sunt albastru (Maui Blue), mov (Sorbet) şi verde fluorescent (Volt).

jacheta dama ciclism BONTRAGER-RXL-180-SOFTSHELL

Pentru zilele primăvăratice, însă totuşi suficient de reci, se potrivesc jachetele casual Bontrager Morrissey pentru bărbaţi şi Women Breese de damă. Numele Morrissey vine de la strada unde Keith Bontrager şi-a început activitatea. Varianta Breese de damă este similară însă adaugă o vestă matlasată călduroasă ce poate fi detaşată la nevoie. Ambele jachete „te încurajează” să ridici gulerul când eşti pe bicicletă pentru a dezvălui câteva zone reflectorizante pe care le regăsim şi pe mâneci.

BONTRAGER-BREESE MORRISSEY

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =