Acum citesti
Borsetele revin! Acum mai moderne şi mai utile de la Seagull

Pentru cei care folosesc bicicleta des pentru deplasări utile prin oraş borseta probabil că nu a murit niciodată fiind atât utilă cât şi discretă. Acesta este şi motivul pentru care americanii de la Seagull oferă din 2003 aceste borsete actualizate şi adaptate la nevoile cicliştilor moderni din ziua de azi.

borseta bicicleta Seagull Trail Buddy 05

Borseta Trail Buddy este gândită să fie folosită atât pe asfalt cât si pe lângă oferind în acelaşi timp răcoarea pe care un rucsac nu o poate da. Borseta este compactă, are dimensiunile de 14 cm înălţime, 30 cm lăţime şi 7 cm adâncime şi este ideală pentru drumuri scurte în oraş şi prin pădure.

borseta bicicleta Seagull Trail Buddy 03

Este fabricată din Cordura 1000d fiind dotată cu fermoare YKK, dar nu dispune de elemente reflectorizante care să facă ciclistul şi mai vizibil. Cât priveşte compartimentarea borseta dispune de o zonă centrală mare şi un buzunar plat exterior. Pe exterior există şi canale speciale în care poţi fixa antifurtul U-Lock, iar chinga poate fi reglată.

Dacă totuşi nu doreşti să porţi borseta la mijloc aceasta poate fi instalată direct pe ghidon mulţumită benzilor velcro incluse. Preţul este de 65$ şi se livrează inclusiv în România. Taxele poştale sunt în jur de 38$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × two =