Acum citesti
Camile oferă înregistrare video şi GPS într-un singur dispozitiv

Există pe piaţă din ce în ce mai multe dispozitive electronice destinate bicicliştilor, gps-uri, camere video etc. Pentru a avea succes fiecare nou produs trebuie să fie măcar puţin diferit faţă de ce există deja, să ofere performanţă mai bună, preţ mai mic, specificaţii mai multe. Compania chinezeasca MiniWing vine cu o soluţie prin care combină înregistratul video cu gps-ul într-un nou dispozitiv electronic Camile.

gps camera video MiniWing camile 01

Noul Camile oferă înregistrare foto şi video având o lentilă cu o deschidere de 140 grade şi înregistrare 1080pHD la 30fps sau 720p la 60fps. Dispune, de asemenea, de stabilizare de imagine şi opţiuni pentru auto editare. Noua cameră video permite înregistrarea de imagini foto şi video după care acestea se pot trimite sau vizualiza imediat pe un telefon sau tabletă.

gps camera video MiniWing camile 04

Înregistrarea se face în două feluri – video sau rafală foto care poate fi reglata să fotografieze la intervale de la 3 la 60 secunde. După finalizarea înregistrării aplicaţia dedicată poate organiza şi transfera informaţiile wireless sau prin cablu USB.

Camile oferă şi senzor GPS la care se adaugă senzor de mişcare pe 6 axe plus altimetru pentru a monitoriza mişcările bicicletei. Odată camera video pornită ecranul oferă informaţii pentru viteză, timp, distanţa parcursă, nivelul bateriei, înregistrare video şi conexiunea wifi sau Bluetooth 4.0.

gps camera video MiniWing camile 03

Carcasa camerei video este disponibilă în 5 culori. Acumulatorul are o capacitate de 1350 mAh şi oferă în jur de 3 ore de înregistrare sau în jur de 16 ore folosit în modul GPS. Informaţiile sunt stocate pe un card mico SD de 32 gb, inclus, care permite în jur de 8 ore de înregistrare video.

Preţul promoţional Indiegogo este de 90$. Ulterior preţul anticipat este de 200$.

gps camera video MiniWing camile 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =