Acum citesti
Casca Lazer Z1 se alimentează cu accesorii

Când vine vorba de accesorii noua cască Lazer Z1 este printre cele mai dotate. Acum poţi integra în ea senzorul pentru puls, „parcare” magnetică pentru ochelari, stop LED şi acoperitoare de ploaie, toate incluse într-o cască uşoară pentru şosea.

accesorii casca ciclism Lazer Z1 01

Mai mult, dacă ai deja o cască Z1 suficient de recentă aceasta ar trebui să fie deja compatibilă cu noile accesorii. Prin înlocuirea protecţiei spate împotriva noroiului poţi instala un stop uşor care costă în jur de 20$. Dacă adaugi Aeroshell-ul, Lifebeam şi parcarea pentru ochelarii de soare, vei obţine una dintre cele mai accesorizate căşti de pe piaţă.

accesorii casca ciclism Lazer Z1 02

Alături de orice ochelari Lazer din seria Magnetic Eyewear vei primi MagDocs care se ataşează de partea din spate a căştii. Cu ajutorul lor vei pute păstra ochelarii într-un loc sigur atunci când nu îi foloseşti şi fără a bloca fantele de aerisire.

accesorii casca ciclism Lazer Z1 03

Mergând mai departe noua cască Z1 poate fi dotată cu monitorul de puls Lifebeam dacă nu este deja instalat pe cască. Cumpărat separat are un preţ de aproximativ 130$. Dacă îl cumperi odată cu casca acesta este mai ieftin cu 50$. Senzorul de puls Lifebeam este deja disponibil pentru instalare şi pe casca Lazer Wasp Air, iar în curând şi pentru modelele Magma şi Blade.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 12 =