Acum citesti
Castelli lansează jacheta de ploaie IDRO, cea mai compactă de pe piață

Cu ocazia expoziției Eurobike din Germania, Castelli a lansat noua jachetă de ploaie pentru ciclism, IDRO. Este o jachetă minimalistă, compactă și extrem de mică. Pliată ea se strânge la dimensiunea unei jumătăți de buzunar al tricoului de ciclism.

jacheta ciclism ploaie castelli idro 11

Atuurile acestei noi jachete sunt dimensiunile extrem de mici și performanțele excelente pe ploaie.

jacheta ciclism ploaie castelli idro 12

Castelli IDRO este produsa folosind noul material GORE-TEX® SHAKEDRY™ care elimină zonele textile de pe partea exterioară a jachetei. Se obține astfel o jachetă mai ușoară cu două straturi și care nu absoarbe umezeala pe partea sa exterioară. Noul material permite și această pliere extrem de mică a jachetei.

jacheta ciclism ploaie castelli idro 16

IDRO este adresată cicliștilor care cauta și au nevoie de performanță maximă. Este destinată profesioniștilor, cicliștilor Gran Fondo sau celor care pedalează mult pe munte și au șanse mari să-i prindă ploaia pe traseu.

Jacheta este plină de inovații. În primul rând croiala este sportivă și anatomică. Fermoarul Vislon® este de cea mai buna calitate fiind produs de YKK®. Gulerul este înalt pentru a te proteja de vânt și ploaie. Manșetele și tivul sunt elastice și mențin jacheta pe tine în poziția corectă. La spate există un fermoar care-ți permite accesul la buzunarele tricoului de ciclism sau îl poți lăsa deschis pentru ventilație suplimentară. Nu în ultimul rând există și inserții reflectorizante pentru a deveni mai vizibil seara și noaptea.

IDRO JACKET – READY FOR ANYTHING from Castelli Cycling on Vimeo.

Toate cusăturile sunt vulcanizate însă chiar și așa jacheta cântărește doar 123 grame (mărime L). Când nu o folosești o poți păstra împăturită în săculețul special, mărimea sa fiind cât jumătate din buzunarul unui tricou normal de ciclism. Fiind atât de mică și ușoară o poți avea la tine to timpul, fiind folositoare și doar dacă este vânt sau răcoare.

Prețul anunțat este de 269,95 euro. Castelli IDRO va fi disponibilă în România prin importatorul oficial Moș Ion Roată.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − twelve =