Acum citesti
Castelli lansează trei creme speciale pentru ciclişti

UPDATE – Importatorul oficial Castelli în România, Moş Ion Roată, ne-a trimis preţurile pentru cele trei creme cât şi disponibilitatea pe piaţă în România. Astfel fiecare cremă în parte costă 16,90 euro, iar împreună setul de 3 costă 49,90 euro. Produsele vor fi disponibile în România începând din martie 2016 sau chiar mai devreme daca exista cerere.

Deja ne-am obişnuit cu Castelli, marca ce face tot posibilul să îmbunătăţească nu doar performanţele cicliştilor ci şi confortul. De la jacheta de succes Gabba până la mănuşile şi şosetele speciale pentru iarnă toate produsele Castelli sunt gândite să ofere acel „avantaj necinstit”. Această pasiune pentru performanţă i-a făcut pe italieni să iasă din „confortul” echipamentului şi să intre pe tărâmul cremelor pentru piele, de om şi bazon mai exact. Noua colecţie de creme Castelli Linea Pelle promite să aibă grijă de pielea ta indiferent dacă este vorba de un concurs sau un antrenament iarna sau vara.

crema ciclism castelli Linea Pelle set

Însă Castelli sunt profesionişti până la capăt şi nu se concentrează doar pe protecţie şi performanţă ci optimizează inclusiv ambalajul. Astfel spre deosebire de tuburile normale de cremă ce se închid prin înşurubare cu capac cele de al Castelli dispun de un pulverizator care oferă o igienă mai bună, o aplicare mai exactă şi mai completă cât şi o economie mai bună în timp. De asemenea tuburile au o cantitate de 100ml ceea ce le face „prietenoase” cu bagajul de mână de avion putând astfel să le ai asupra ta când călătoreşti cu avionul spre concursurile internaţionale sau chiar naţionale.

crema ciclism castelli Linea Pelle 04

Crema Castelli Chamois Dry Lube este despre menţinerea uscată a pielii. Pielea udă este mai sensibilă şi mai susceptibilă iritării aşadar un bazon uscat este cât se poate de important. Această cremă pretinde că reduce frecarea fără a hidrata.

crema ciclism castelli Linea Pelle Chamois Dry Lube 01

Crema Castelli Foul Weather este despre protejarea pielii de umezeală şi condiţii meteo nefavorabile. În special iarna simţim efectul deshidratării când prin pielea expusă vântul evaporă umezeala. Crema promite să blocheze aceste pierderi şi să menţină în organism umezeala necesară hidratării. De asemenea crema se curăţă apoi uşor cu săpun normal şi apă.

crema ciclism castelli Linea Pelle Foul Weather Cream 01

În cele din urmă avem crema Castelli Warming Embro care îţi va încălzi picioarele făcându-le gata de cursă ca şi când te-ai fi încălzit deja. Poate fi folosită chiar şi înainte de a aplica crema Foul Weather dacă urmează să concurezi pe vreme rece şi ploioasă.

crema ciclism castelli Linea Pelle Warming Embro 01

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 12 =