Acum citesti
Ceasul elegant Moskito, folosit și ca ciclocomputer

Inutil, dar frumos ar spune unii, pentru cei mai apropiați de latura lor artistică/poetică, Moskito este un ceas analog ce poate fi folosit și pe post de ciclocomputer elegant. Produsul a fost în curs de evoluție timp de trei ani, iar acum echipa de elvețieni, care cu siguranță are ochiul format pentru ceea ce este frumos și estetic, urmează a lansa noul produs prin Kickstarter.

ceas ciclocomputer vitezometru MOSKITO 04

Moskito este practic un cronometru ce conține și funcții pentru vitezometrul de bicicletă cum ar fi viteza și distanța parcursă, dar și funcții „smart” legate de telefonul mobil, spre exemplu apeluri primite, emailuri, remindere, posibilitatea de a seta provocări personale etc. Toate aceste funcții sunt înghesuite într-un ceas elegant „Swiss-made” care poate fi ușor detașat de bicicleta și atașat la mână pentru a fi purtat ca ceas elegant, la teatru.

ceas ciclocomputer vitezometru MOSKITO 05

Ceasul este fabricat în Elveția, are un diametru de 44 mm și o grosime de 11,9 mm. Modalitățile de instalare pe bicicleta sunt multiple. Spre exemplu se poate instala în locul capacului țevii steerer a furcii sau în fața ghidonului/pipei, folosind suportul special Moskito. Ceasul este alimentat cu o baterie litiu-ion ce nu trebuie înlocuită. Durata de viață este între 6 și 24 luni, iar când este nevoie de încărcare, ceasul se cuplează la un încărcător USB.

ceas ciclocomputer vitezometru MOSKITO 06

Pentru a-ți oferi informațiile pentru viteză și notificările smart, ceasul trebuie împerecheat prin Bluetooth 4.0 cu telefonul tău pe care trebuie să fie instalată aplicația Moskito. După tură toate informațiile pot fi încărcate pe Strava sau Garmin Connect. Așadar funcțiile pentru bicicletă sunt reale, ceasul nu este doar o „fiță”.

ceas ciclocomputer vitezometru MOSKITO 03

Moskito funcționează în trei moduri diferite: în modul „timp” pe cadran vei vedea secundele, minutele și orele plus data și orice mesaj sau notificare. În modul „viteză” vei vedea viteza, viteza medie, distanța, orele și comparație cu turele mai vechi. Modul „cronometru” arată secundele , minutele și ora, data și mesaje plus cronometru.

ceas ciclocomputer vitezometru MOSKITO 07

Pentru cei interesați există mai multe variante de culori: Classic, Fly sau Fly Black. Carcasa modelului Classic este construită din oțel, fața este din sticlă safir, iar brățara este din piele. Modelul Fly este fabricat din aluminiu aviatic, față din sticlă minerală armată, iar brățara are culorile negru, roz și galben. Modelul Fly Black are fața din sticlă safir și cadran negru. Toate modelele pot fi cumpărate cu cadran în km/h sau mph.

ceas ciclocomputer vitezometru MOSKITO 01 ceas ciclocomputer vitezometru MOSKITO 02

Evident prețul este pe măsura designului elegant și al calității fabricației elvețiene. Campania va începe pe Kickstarter pe data de 1 decembrie, iar prețul promoțional va fi între 530 și 725$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + six =