Acum citesti
Crankbrothers lansează serie limitată de scule colorate

În ciuda întregului arsenal de scule pe care Crankbrothers îl oferă vechea seria M de multi tool-uri încă este disponibilă la vânzare. Cu excepţia setului m5 restul sculelor din seria M au fost relansate acum într-o gamă nouă şi vesela de culori care se asortează cu gentuţa ta de şa, cu tricoul sau de ce nu, cu sucul pe care îl ai cu tine în tură în ziua respectivă…

Crankbrothers m10 este destinată celor care doresc doar un minim de scule în tură. Aceasta include sculele de baza cu care poţi remedia pe loc câteva din problemele ce pot apărea la bicicletă. M10 este şi cel mai uşor multi tool la doar 124g şi include hexagonale de 2; 2,5; 3; 4; 5; 6 şi 8mm, şurubelniţă plată şi în cruce şi şurubelniţă T25 Torx.

Crankbrothers m17 se află la mijloc şi dispune de majoritatea sculelor de care ai avea nevoie când eşti în natură cu bicicleta. Suplimentar faţă de presa de lanţ pentru 8, 9 şi 10 viteze m17 mai are si cheile de spiţe #0’; 1; 2 şi 3, hexagonalele 2; 2,5; 3; 4; 5; 6 şi 8mm şi şurubelniţele cu cap în cruce şi plat. Vei mai găsi de asemenea şi două chei deschise de 8 şi 10mm cât şi şurubelniţa Torx T25, totul la 168 grame.

Ultima însă nu cea din urmă este Crankbrothers m19 care oferă de nu mai puţin de 19 funcţii diferite. Dispunând de toate sculele tool-ului m17, m19 oferă în plus încă o şurubelniţă philips de mărime diferită şi încă una Torx T10.

Toate sculele Crankbrothers din seria M au cadrul fabricat din aluminiu şi sculele din oţel beneficiind de garanţie pe viaţă. Preţurile sunt de 19, 28 şi respectiv 34$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + five =