Acum citesti
Cycliq lansează suportul lor dublu, pentru computere și camere video sau lumini

Cycliq urmează a lansa suportul dual pentru computere, camere video de acțiune și lumini, suport ce se instalează pe ghidon. Compania spune că suportul lor este mai rezistent și mai ușor, greutatea anunțată fiind de 45,9 g.

suport ghidon vitezometru camera video Cycliq Duo 01

Suportul Cycliq Duo oferă un avantaj în fața altor montanți prin faptul că dispune de o balama care îți permite să îl instalezi pe ghidon fără să fie nevoie să demontezi manșoane, frâne sau shiftere. Suportul este construit din aluminiu 7075, iar adaptoarele computerelor sunt din plastic. Instalarea este disponibilă doar pentru ghidoane cu diametru de 31.8 mm.

suport ghidon vitezometru camera video Cycliq Duo 01

Folosind adaptoarele separate, suportul poate fi folosit pentru a monta computere Garmin (inclusiv modeul 1000), Wahoo, Polar, Cateye și Mio/Magellan. Toate adaptoarele sunt incluse din start în cutie.

suport ghidon vitezometru camera video Cycliq Duo 02

Dedesubtul suportului pentru computer este montantul pentru camera video sau lumini. Aici poți fixa orice este compatibil cu modul de instalare standardizat de GoPro, spre exemplu camere video Garmin Virb sau Cycliq Fly12.

Prețul promoțional al suportului Cycliq Duo pe perioada campaniei Kickstarter este de 30 $. După încheierea campaniei prețul sare la 69$.

suport ghidon vitezometru camera video Cycliq Duo 04 suport ghidon vitezometru camera video Cycliq Duo 03

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + 9 =