Acum citesti
EVOC lansează echipamentul special pentru construcţia de trasee mtb

Nu este uşor să construieşti un traseu bun de dat la vale pe bicicletă. Şi este poate şi mai greu pentru echipament să facă faţă provocărilor pe care le întâlneşte în pădure atunci când sapi, tai şi fixezi. Cum şi în România au început să se mişte lucrurile, vezi bikepark-ul care urmează a se construi în Postăvaru, echipamentul EVOC dedicat celor care construiesc trasee pare a fi lansat la momentul potrivit.

Vorbim de rucsacul Trail Builder şi salopeta Trail Worker de la EVOC ambele special gândite să transporte cele necesare pe traseu sau să-l protejeze pe lucrător.

Trail Builder este un rucsac cu o capacitate de 30 litri fabricat din material foarte rezistent CORDURA. Suprafaţa este tratată pentru a rezista la umezeală şi murdărie. Rezistă şi la ploaie mulţumită husei incluse. Există locuri dedicate unde poţi fixa toporul, ciocanul sau lopata. În plus rucsacul dispune şi de un loc special unde poţi transporta chiar şi o drujbă. În partea de jos există un compartiment rulat şi gândit pentru cuie şi alte obiecte mici şi ascuţite care ar perfora alt fel de material mai puţin rezistent. Pe exteriorul rucsacului se pot fixa şi diferite protecţii în cazul în care ai şi bicicleta cu tine şi vrei să testezi ce ai construit. Nu în ultimul rând pe fundul rucsacului există un alt compartiment special, izolat, unde poţi păstra hainele ude.

rucsac evoc trail builder_2Desigur Trail Builder dispune şi de celelalte specificaţii EVOC cum ar fi posibilitatea de a încărca rucsacul pe sus sau de a-l desface de-a lungul întregii înălţimi pentru acces facil la conţinut. Pe exterior există un alt compartiment gândit special pentru sculele de bicicletă precum pompa, multitool sau camere de rezervă. Toate pot fi aranjate şi organizate în buzunare dedicate. Pe lateral există compartimentul pentru rezervorul de apă cu o capacitate de 3 litri. Obiectele sensibile, precum ochelarii de soare sau telefonul, pot fi păstrate într-un alt buzunar căptuşit cu material moale.

Centura de susţinere a rucsacului pe şolduri include şi ea doua buzunare în care poţi păstra un spray cu piper împotriva urşilor plus alte obiecte mai mici pe care trebuie să le ai la îndemână. Există şi chingi ce pot fi strânse sau slăbite pentru a menţine forma rucsacului.

rucsac evoc TRAIL BUILDER 05Desigur un astfel de rucsac încărcat nu va fi uşor de mânuit sau transportat, mai ales dacă eşti şi cu drujba în spate! În această privinţă EVOC dispune de sistemul Neutralite Carrying System care asigură distribuirea egală a greutăţii pe spatele şi şoldurile celui care-l poartă. Sistemul oferă confort deosebit şi atunci când eşti pe bicicletă, în drum spre locul de lucru din pădure, şi atunci când eşti pe jos, iar terenul este dificil de parcurs.

Alături de rucsac EVOC oferă şi salopeta Trail Worker. Aceasta poate fi folosită nu doar când construieşti traseul ci şi când te dai pe ploaie sau după, prin noroi. Însă costumul a fost gândit în primul rând pentru lucrătorul la traseu, oferindu-i buzunare peste tot pentru a avea la îndemână orice sculă în orice moment. Coatele şi genunchii sunt întăriţi cu material suplimentar pentru a putea lucra în linişte în orice poziţie cere situaţia.

DruckSalopeta dispune şi de fante pentru ventilaţie amplasate în partea de sus şi pe spate, pentru acele momente când munca devine grea, temperatura creşte sau pur şi simplu eşti pe bicicletă şi pedalezi în forţă. Fermoarul poate fi acţionat în ambele direcţii lucru folositor mai ales atunci când ai „o treabă” în pădure.

Dar cum spuneam la început costumul este bun şi pentru dat pe bicicletă. Croiala este gândită în aşa fel încât să ofere confortul necesar şi în timpul pedalării. Spatele este elastic în timp ce şoldurile pot fi ajustate mulţumită unei benzi cu arici Velcro. Tot pentru confort, zona dintre picioare nu are cusături. Mânecile şi cracii pot fi ajustate sau fixate cu benzi Velcro pentru a nu te incomoda atunci când pedalezi. În plus pantalonii pot deveni scurţi foarte uşor.

salopeta evoc trail worker 03Desigur croiala este largă pentru ca protecţiile să încapă fără probleme pe dedesubt. Salopeta dispune de numeroase buzunare cu fermoar, inclusiv unul special pentru cardul pentru transportul pe cablu. Nu în ultimul rând costumul este dotat şi cu o lavetă specială pentru a-ţi şterge ochelarii de protecţie. Dacă vrei să te distrezi poţi să-ţi pui şi numele pe piept în locul special creat.

salopeta evoc trail worker 02Salopeta Trail Worker este fabricată la exterior din aceleaşi materiale rezistente din care sunt construiţi şi pantalonii de ciclism EVOC. La interior, căptuşeala, este alcătuită din materialul pe care îl regăseşti la tricourile EVOC. În plus costumul este elastic, lasă corpul să respire şi se usucă repede dacă te plouă sau transpiri abundent.

Specificaţii

Rucsac Evoc TRAIL BUILDER
Capacitate: 30 l
Mărime: 29 x 56 x 18 cm
Greutate: 2 kg
Culoare: negru
Preţ: 240.00 €

Salopetă Evoc TRAIL WORKER
Mărimi: S, M, L, XL
Culoare: noroi
Preţ: 350.00 €

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =